Konya'da silahlar konuştu, 1 kişi öldü!

Konya'nın Meram ilçesindeki bir eğlence merkezinin önünde saat 21.30 civarında silahlı kavga yaşandı. 33 yaşındaki Habib Karakaya'nın silahla vurulduğu ve yaşamını yitirdiği belirlendi. Polis ekipleri, olayı aydınlığa kavuşturmak için araştırma başlattı.

YAŞAM 20.08.2022, 00:52 22.08.2022, 09:36 Hakan Öksüz
Konya'da silahlar konuştu, 1 kişi öldü!

Konya'nın merkez Meram ilçesindeki bir eğlence merkezinin önünden gelen silah sesleri, vatandaşları korkuttu. Edinilen bilgilere göre olay, Toprak Sarnıç Mahallesi'nde yer alan bir eğlence merkezinin önünde saat 21.30 civarında yaşandı. İki grup arasında nedeni bilinmeyen sözlü bir tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü, silahlar çıktı. Kavgaya karışan Habib Karakaya (33) silahla vuruldu.

Habib Karakaya olay yerinde can verdi

Silah seslerinin yükselmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi gönderildi. Habib Karakaya'nın vurulduğu kavgaya karışan şüphelilerin, araçla hızla olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Aracın plakasının alınamadığı belirtildi. Sağlık ekipleri, Habib Karakaya'nın olay yerinde yaşamını yitirdiğini bildirdi.

Toprak Sarnıç Mahallesi'nde yaşayan vatandaşları paniğe sürükleyen silahlı kavganın yaşandığı olay yerini inceleyen polisler, geniş çaplı bir çalışma başlattı. 33 yaşındaki Karakaya'nın cansız bedeni, Konya Şehir Hastanesi morguna gönderildi. Olaya karışan kişilerin yakalanması için araştırma yürütüldüğü kaydedildi.

Yorumlar (1)
Gülsüm Karakaya 2 yıl önce
Eğlence merkezi değil yalan haberle neyi elde ediyorsunuz Allah'tan korkunuz hicmi yok rabbim kahhar ismiyle tecelli etsin yalan söyleyene yalan ortak olana bizim acimiza saygı duymanaya bizim acımızı yaşatsın