Konya'da korkunç kaza

Konya’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari aracın, yol kenarında bulunan beton direğe çarpması neticesinde iki kişi yaşamını yitirdi, üç kişi ise yaralandı.

YAŞAM 27.09.2022, 19:58 29.09.2022, 09:46
Konya'da korkunç kaza

Korkunç kaza, saat 15.30 sularında Konya-Aksaray kara yolunun 80'inci kilometresinde yaşandı. Aktarılan bilgiler doğrultusunda, Konya’dan Aksaray istikametine doğru seyir halinde olan Alaaddin Kılınç yönetimindeki '23 ABP 138' plakalı hafif ticari araç, aşırı hız nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi neticesinde kontrolden çıktı. Hafif ticari araç yol kenarındaki beton direğe çarparak durabildi. 

2 ölü, 3 yaralı

İhbarda bulunulması üzerine olay mahalline çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi yönlendirildi. Korkunç kazada, hafif ticari araç sürücüsü Alaaddin Kılınç ile araçta yolcu olarak yer alan Nurten Kılınç olay mahallinde yaşamını yitirirken, üç yolcu ise yaralandı. Olay mahalline gelen sağlık personelleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralı şahıslar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların durumunun ağır olduğu belirtildi.

Kazaya ilişkin tahkikat başlatıldı.

Yorumlar (0)