Konya'da kadın cinayeti: 8 aylık hamile eşini boğazından bıçakladı

Konya’da hapishaneden çıktıktan sonra 8 aylık hamile olan eşini bıçaklayarak katleden ve 2 yaşındaki kızını alarak olay yerinden uzaklaşan cinayet zanlısı Ramazan M., saklandığı yerde çocuğuyla birlikte yakalandı.

YAŞAM 01.05.2021, 22:09 02.05.2021, 18:09
Konya'da kadın cinayeti: 8 aylık hamile eşini boğazından bıçakladı

Akıllara durgunluk veren olay, saat 00.30 sularında merkez Karatay ilçesine bağlı Şems-i Tebrizi Mahallesi Karaaslan Sokak üzerinde bulunan apartman dairesinde meydana geldi. 

8 aylık hamile kadını katletti

Aktarılan bilgiye göre, daha evvel eşini bıçakladığı için cezaevine giren Ramazan M. (22), 8 aylık hamile olan eşinin doğum yapacağı için şikayetini geri çekmesi neticesinde cezaevinden çıktı. Daha evvel de kıskançlık sebebi ile eşiyle devamlı olarak tartıştıkları öğrenilen Ramazan M., iddiaya göre, zile basmasına karşın kapının açılmaması üzerine balkondan eve giriş yaparak, 8 aylık hamile eşi Tuğba Menek'i (23) göğsünden ve boğazından bıçaklayarak katletti. 

Yakalandı

Eşini feci şekilde öldürdükten sonra 2 yaşındaki talihsiz çocuğu da alıp kaçan cinayet zanlısı Ramazan M.'yi yakalamak için emniyet güçleri çalışma başlattı. Gerçekleştirilen araştırmaların sonrasında cinayet zanlısı Ramazan M., saklandığı yerde yanında kızıyla birlikte yakalandı.

Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Ramazan M.’nin hırsızlık, yaralanma ve uyuşturucudan çok sayıda suç kaydı olduğu belirtildi. 





Yorumlar (0)