Konya'da bir market sahibinin öldürülme anı kamerada

Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde bir markete düzenlenen saldırıda market sahibi hayatını kaybederken, saldırganın markette bulunanlara ateş açma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

YAŞAM 14.06.2021, 09:51 15.06.2021, 09:47
Konya'da bir market sahibinin öldürülme anı kamerada

Konya’da bir saldırgan, bir markete gelerek silahlı saldırı düzenledi.

Market sahibi hayatını kaybetti

Konya’nın Cihanbeyli ilçesindeki bir markette yaşanan olayda, dünür olduğu öne sürülen silahlı saldırgan Orhan Ç., geldiği markette etrafa ateş açtı. Market sahibi 36 yaşındaki Gökhan Aydoğan, saldırı sonrası olay yerinde yaşamını yitirirken 4 kişi de yaralandı. 

Saldırıda yaralananlar Cihanbeyli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine jandarma ekipleri olay yerine gelerek saldırıyı Orhan Ç.’nin gerçekleştirdiğini tespit etti. Zanlının yakalanması için mahalleye çok sayıda ekip gönderildi ve mahalleye giriş ve çıkışlar da ayrıca kapatıldı. Ekiplerin çalışmaları neticesinde Orhan Ç, gerçekleştirilen operasyonla saldırıdan saatler sonra gözaltına alındı. 

Saldırgan Orhan Ç.’nin elinde silahla verdiği poz ve paylaşım ise gözden kaçmadı.

Saldırı anları güvenlik kamerasına yansırken, elinde silahla markete giren şüpheli Orhan Ç.’nin, içerde bulunanlara ateş açması ve bir kişiyi kovalaması görüntülere yansıyor.

Yorumlar (0)