Konya'da 15 yaşındaki kız kardeşinin boğazını kesti

Konya’da şizofren hastası olduğu öğrenilen bir şahıs, kız kardeşinin boğazını kesip, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak katletti.

YAŞAM 17.03.2021, 00:18 17.03.2021, 13:17
Konya'da 15 yaşındaki kız kardeşinin boğazını kesti

Korkunç olay, saat 18.10 sularında Selçuklu ilçesine bağlı Selahattin Eyyübi Mahallesi Gençtürk Sokak'ta yaşandı. Akşama doğru eve gelen aile üyeleri, evde bulunan Yağmur B.'nin (15) kapıyı açmaması ve kapının da dışarıdan kilitli olması üzerine endişelenerek güvenlik güçlerine haber verdi. İhbar üzerine olay mahalline gelen ve çilingir yardımıyla eve giren emniyet güçleri, lise 1. sınıf öğrencisi Yağmur B.'yi bıçakla boğazı kesilmiş ve vücudunun farklı yerlerinden bıçaklanmış vaziyette kanlar içinde buldu.

Katil ağabeyi çıktı

Gerçekleştirilen kontrolde talihsiz kızın hayatını kaybettiği tespit edildi. Emniyet güçleri, gerçekleştirdiği araştırmada, Yağmur B.'nin şizofreni tedavisi olmak için bugün Konya Şehir Hastanesi'ne yatışı yapılan ve hastaneden kaçan ağabeyi Soner B. (25) tarafından katledildiğini belirledi. Olayın ardından kaçan ve bir süre sonra eve geri dönen şahıs, emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı.

Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)