Kontrolü kaybeden araç, önce manava sonra restorana girdi

İstanbul Esenyurt’ta dün gece saatlerinde aracın hakimiyetini kaybeden bir sürücü, önce bir manava daha sonra bir restorana girdi. Kaza sebebiyle ortalık savaş alanına döndü ve kazada yaralanan sürücü, tedavi için hastaneye kaldırıldı.

YAŞAM 17.05.2021, 10:08 18.05.2021, 09:34
Kontrolü kaybeden araç, önce manava sonra restorana girdi

Dün gece saatlerine Esenyurt’ta yaşanan kazada bir facianın eşiğinden dönüldü.

Önce manava, sonra restorana girdi

Saat 02:30 sıralarında Esenyurt’ta yaşanan olayda, ehliyetsiz bir sürücünün yönetiminde bulunan otomobil, seyir halinde bulunduğu esnada belirlenemeyen bir nedenle aracın hakimiyetinin kaybedilmesi sonrası önce bir manava daha sonra ise savrularak bir restorana girdi. 

Kaza sebebiyle ortalık savaş alanına döndü. Kazayı gören vatandaşların olayı ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kaza esnasında manav ve restoranda kimsenin bulunmaması ise muhtemel bir faciayı önledi. 

Manav sahibi Murat Emektar, kazaya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

Gece saat 02:30 sıralarında komşularım telefonla beni aradı. O telefonla dükkanımın manav reyonunun tamamının kepenklerinin kırık olduğunu ve bir arabanın, yan taraftaki lokantaya girdiğini gördük. Tabii yaralı arkadaş da yerde yatıyordu. Biz de tam olarak ne olduğunu anlayamadık. Biz yaralı bir kişiyi gördük. Polisler de yaralı sürücünün ehliyetsiz olduğunu belirtti. Dükkanımızın önünde 20-30 metre bir frenle kaldırıma vuruyor, daha sonra bizim dükkanın önündeki bariyere çarptıktan sonra dükkana giriyor, ardından da lokantaya giriyor. Sürücü yaralıydı ama şu an hastanedeki durumundan haberdar değiliz. Yalnızca yerde yattığını gördük’’

Otomobil kiralık çıktı

Polis ekiplerinin bölgedeki incelemelerinin ardından kazaya neden olan otomobilin kiralık olduğu tespit edildi.

Kaza sebebiyle restoran ve manavda ciddi hasar yaşanırken kazaya karışan araç ise kullanılamaz duruma geldi. Olayın ardından kazaya karışan otomobil, vatandaşların ve trafik ekiplerinin yardımıyla bulunduğu yerden çıkartılarak olay yerinden kaldırıldı. 





Yorumlar (0)