Koltuk için hasta numarası yaptı

ABD'de yaşanan olayda Miami'ye gitmek üzere havalanan uçakta koltuğunu değiştirmek isteyen bir yolcu hasta numarası yaptı. Rol yaptığı anlaşılan yolcu gözaltına alındı.

YAŞAM 02.12.2019, 17:21
Koltuk için hasta numarası yaptı

ABD'nin Florida eyaletine bağlı Pensacola'dan Miami'ye gitmek üzere havalanan uçak, bir yolcunun koltuğunu daha iyisiyle değiştirmek için yaptığı hasta numarası yüzünden acil iniş yapmak zorunda kaldı.

Pensacola Polis Departmanından yetkililerinin CNN'e yaptığı açıklamada, ismi açıklanmayan yolcunun uçağın havalanmasının ardından kabin görevlilerinden koltuğunun daha genişiyle değiştirilmesini talep ettiği öğrenildi. Talebinin reddedilmesi üzerine ise görevlilere hasta olduğunu ve tıbbi destek gerektiğini söyledi. 

Yaşananların pilota iletilmesiyle uçak havalanmasının ardından yaklaşık bir saat sonra tekrar Pensacola'ya dönerek acil iniş yapmak durumunda kaldı.

Numara yaptığı ortaya çıktı

Yapılan sağlık kontrolü sonrasında kadının sağlık durumunda bir sorun yaşanmadığı ve daha büyük bir koltuğa geçmek için numara yaptığı anlaşıldı.

Bunun üzerine emniyet güçlerine ihbarda bulunuldu ve söz konusu kadın gözaltına alınarak uçaktan indirildi. Kadının bir ruh sağlığı merkezine götürüldüğü belirtilirken, uçak diğer yolcularla beraber Miami'ye doğru yeniden hareket etti. 

Kadın hakkında henüz adlî bir işlem yapılmadığı ancak yapılabileceği öğrenildi.

Yorumlar (0)