Kocaeli’nde ihtara uymayan sürücü, Karamürsel Belediyesi binasına çarptı!

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde polislerin ‘dur’ ihtarına uymayan sürücü, aşırı hızla kaçmaya başladı. O sırada Karamürsel Belediyesi’nin girişine arabasıyla dalan sürücü, belediyenin havalandırma boşluğuna doğru koştu. Sürücü, ekipler tarafından gözaltına alındı.

YAŞAM 15.02.2021, 12:32 16.02.2021, 09:26
Kocaeli’nde ihtara uymayan sürücü, Karamürsel Belediyesi binasına çarptı!

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde akıl almaz bir kaza yaşandı. Hafif ticari araçla trafikte seyreden M.Ü.R, polis tarafından durdurulmak istendi. Ancak polisin ihtarına ytmayan sürücü, aracıyla kaçışa başladı. Uzun bir süre sürücü ve polis arasında kaçma-kovalamaca yaşandı.

Havalandırma boşluğuna kaçtı

Sürücü, aracıyla D-130 karayolunda yer alan Karamürsel Belediyesi'ne doğru bir manevra yaptı ve ardından belediyenin giriş kapısına çarptı. Binanın otomatik kapısını mahveden sürücü, araçtan hızla çıkara, bina içerisinde saklanmak için kaçtı. Bina içerisinde polis ekipleri tarafından aranan sürücü, belediyenin havalandırma boşluğunda yakalandı.

Belediye kapısında hasar oluştu

Yakalanan sürücü, ekipler tarafından gözaltına alındı. İşlemler için emniyete götürülen M.Ü.R adlı şahıs, hakim karşısına çıkacak. Belediye binası kapısında ise ciddi bir hasar oluştu.

Yorumlar (0)