Kocaeli’de mide bulandıran görüntüler: Yiyeceklerin arasında gezdi

Kocaeli’de bir dinlenme tesisindeki kafede mide bulandıran görüntüler kaydedildi. Vitrinden görüntülenen fare, çevresindekilere aldırmadan yiyecekler arasında dolaştı. O anların videosu kısa sürede internette yayıldı. Körfez İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. 

YAŞAM 13.05.2022, 17:40 15.05.2022, 09:24
Kocaeli’de mide bulandıran görüntüler: Yiyeceklerin arasında gezdi

Kocaeli’ye bağlı Körfez’de TEM Otoyolu üzerindeki bir dinlenme tesisinde gören herkesin midesini ayağa kaldıracak görüntüler kaydedildi. Dinlenme tesisinde bulunan bir kafedeki fare, ortalığı birbirine kattı. Unlu mamullerin bulunduğu vitrinde gezen bir fare, müşteriler tarafından görüntülendi. Kısacık videoda görülen fare, bir tepsiye çıkmak üzere harekete geçerken fark edildiğini görerek kayıplara karışıyor. 



İşletme hakkında işlem başlatıldı

İki kişinin çektiği görüntüler kısa sürede internette yayıldı. Binlerce kez paylaşılan o görüntüler üzerine ilgili kurumlar harekete geçti. Körfez İlçe Tarım Müdürlüğü, görüntülerin ardından olay yerine giderek ilk incelemelerde bulundu ve tutanak tuttu. Müdürlüğe bağlı çalışan komisyonun soruşturma başlattığı ve konuyla ilgili kararın yakında verileceği belirtildi. 

Yorumlar (0)