Kocaeli’de bayılma numarası yapan adam 112'yi duyunca yüksek gerilim hattına tırmandı

Kocaeli’de bir vatandaş yolda elindeki simit tepsisiyle önce kendisini yere attı, ardından vatandaşların 112’yi arayacağını görmesiyle vatandaşlara tepki gösterip yüksek gerilim hattı direğine tırmandı.

YAŞAM 25.06.2021, 21:05 27.06.2021, 10:47
Kocaeli’de bayılma numarası yapan adam 112'yi duyunca yüksek gerilim hattına tırmandı

Kocaeli İzmit’te sara hastası olduğunu söyleyerek simitleriyle kendisini yere atan bir kişi, yardıma gelen vatandaşların 112 ekiplerini arayacağını söyleyince yüksek gerilim hattı direğine çıktı.

Olay Kocaeli’nin İzmit ilçesinde gerçekleşti. Yahyakaptan Mahallesi’ndeki olayda elde edilen bilgilere göre elinde simit tepsisiyle yürüyen İbrahim A. adındaki kişi bir anda yere düştü.

Vatandaşlar şahsın yanına gelerek 112 Acil Yardım ekiplerini aramaya yeltendi.

O anlarda İbrahim A. aniden yerinden kalktı ve vatandaşlara tepki gösterip sokakta bulunan yüksek gerilim hattı direğine çıkmaya başladı.

Vatandaşların durumu bildirmesinin ardından polis, sağlık ve itfaiye ekipleri olay yerine geldi.

Ekipler 1 saat süresince adama dil döktü

İtfaiye ekipleri olay yerine geldi ve direğin altında hava yastığıyla önlem aldı. Polis ekipleri de o esnada vatandaşı direkten inmesi için iknaya çabaladı.

Polis ekiplerinden yardım esnasında para isteyen kişi için belediye ekiplerince gıda kolileri getirildi.

Şahıs olay yerine gelen yardım kolilerine karşın ikna edilemedi, ardından ise polisler aralarında yardım parası topladı. Şahıs paraları polis memurundan alıp basın mensuplarına gösterdi ardından ise direkten indi.

İbrahim A. tepsisinde bulunan simitleri de tırmandığı direğin yanına döktü. Şahıs önce tepsisini aldı ardından ise polis merkezine götürüldü.

Vatandaşlardan para topladı iddiası…

İntihar girişiminde bulunan kişinin, gün içinde kendisini çok kez yere atmasının ardından sara hastası olduğunu ve satacağı simitlerin yere döküldüğü için satamayacağını söyleyip çevrede bulunan vatandaşlardan para istediği iddia edildi.

Yorumlar (0)