Kocaeli'nde zincir marketten aldığı peynirin içinden çıkan şoke etti

Kocaeli’ne bağlı İzmit ilçesinde Ayşe Emer adlı vatandaşın evlatlarına tost yapmak amacıyla aldığı kaşar peynirinin içinden ameliyat eldiveni çıktı. Meydana gelen durum karşılığında şirketin kendisine bir koli ürün teklif ettiğini dile getiren Emer, “Bugün eldiven çıktı, yarın da maske çıkabilir.” diyerek isyan etti.

YAŞAM 16.03.2021, 21:42 17.03.2021, 13:16
Kocaeli'nde zincir marketten aldığı peynirin içinden çıkan şoke etti

Söz konusu olay, Kocaeli’ne bağlı İzmit ilçesinde bulunan Serdar Mahallesi’nde yaşandı. Aktarılan bilgilere göre, 2 çocuk annesi Ayşe Emer (30) adlı kadın, evlatlarına tost yapmak maksadıyla aynı mahallede bulunan bir zincir marketten kaşar peyniri aldı. 12 Mart'ta satın aldığı kaşar peynirini, 13 Mart tarihinde tost yapmak amacıyla kesen Emer, peynirin içinden çıkan ameliyat eldivenini görünce, büyük bir şok yaşadı. Emer, durumu ihbar etmek için zincir marketin yönetimi ile iletişime geçmeye çalıştı. Yetkililere erişemeyen Emer, içinden ameliyat eldiveni çıkan peyniri üreten şirket ile iletişime geçti. Şirket yetkilileri, hatalarını telafi etmek için kendilerine bir koli süt gönderebileceklerini söyledi. Daha evvel de aynı şirketin ürettiği süt içinden saç çıktığını dile getiren Emer, şirketin temizlik kurallarını hiçe saydığını kaydederek, ilgili bakanlıklara suç duyurusu yaptığını belirtti.

“Bugün eldiven çıktı, yarın da maske çıkabilir.”

Marketten satın aldığı kaşar peynirini kestiği zaman içinden çıkan ameliyat eldivenini görünce şoke olduğunu dile getiren Emer, “Çocuklar tost istedi. Marke gittim, kaşar peyniri aldım. Peyniri keserken, içinden mavi bir şey belirdi. Kesmeyi sürdürdüm ve eldiven olduğunu gördüm. Olduğu gibi bırakıp yetkililere ulaşmaya çalıştım. Üretici şirket arayıp özür diledi ve bir koli süt göndermeyi teklif etti. Tabii ki kabul etmedim. Özellikle koronavirüs pandemisinin olduğu bir dönemde bu hijyensizlik kabul edilemez. Bugün eldiven çıktı, yarın da maske çıkabilir. Konuya ilişkin suç duyurusunda bulundum." dedi.



Yorumlar (0)