Kocaeli'nde rehine krizi: Babasını öldürdü, 3'ü asker 8 kişiyi silahla yaraladı

Kocaeli'ne bağlı İzmit ilçesinde babasını öldürüp annesi ve 3 güvenlik mensubunun da aralarında olduğu 8 kişiyi silahla yaraladıktan sonra annesini rehin alan kişi, 2,5 saat süren çalışma ile etkisiz hale getirildi.

YAŞAM 15.05.2021, 20:54
Kocaeli'nde rehine krizi: Babasını öldürdü, 3'ü asker 8 kişiyi silahla yaraladı

Korkunç olay, saat 17.30 sularında Kocaeli’ne bağlı İzmit ilçesinde bulunan Bayraktar köyünde yaşandı. Aktarılan bilgilere göre, E.B. (33) adlı şahıs, babası Ali B.’yi silahla vurarak katletti. Meydana gelen olayın ardından E.B. adlı şahıs, annesini evde rehin aldı. 

Jandarma personeli de kurşunların hedefi oldu

İhbar üzerine olay mahalline çok sayıda sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay mahalline gelen jandarma ekiplerini gören E.B., bir anda ateş açmaya başladı. Kurşunların hedefi olan 3 jandarma personeli yaralandı. Şahsın annesinin de arasında bulunduğu 5 yurttaş da vurularak yaralandı.

8 kişiyi yaraladı

8 kişiyi yaralayan E.B., yaralı durumdaki annesini de rehin aldı. Mahallede geniş güvenlik tedbiri alan jandarma ekipleri, olay bölgesine giriş ve çıkışları kapattı. 

Etkisiz hale getirildi

Olayın yaşandığı eve intikal eden jandarma özel harekat ekipleri, eve operasyon gerçekleştirdi. Düzenlenen operasyonla E.B., yaklaşık olarak 2,5 saat boyunca devam eden çalışma sonucunda etkisiz hale getirildi. Şahsın yaralı durumdaki annesinin de kurtarıldığı belirtildi.

















Yorumlar (0)