Kocaeli'nde öğrenci servisi kazasında ölü sayısı 5'e çıktı

Bundan 4 gün önce Kocaeli'ne bağlı Çayırova ilçesinde bir midibüsün dere yatağına devrilmesi neticesinde 3'ü öğrenci 4 kişi yaşamını yitirmişti. 19 kişi ise yaralanmıştı. Bugün haber merkezlerine ulaşan yeni gelişmeye göre, ölü sayısının 5'e çıktığı açıklandı.

YAŞAM 13.11.2021, 11:32 13.11.2021, 11:42
Kocaeli'nde öğrenci servisi kazasında ölü sayısı 5'e çıktı

Kocaeli'deki Çayırova ilçesinde yaşanan servis kazası olayında yeni bir gelişme yaşandı. Kazada yaralanan bir kişi daha hayata tutunamadı.

Olay nasıl olmuştu?

Fikri Altıokka ve Beylikbağı Ankara caddelerinin kesiştiği yolda seyir halinde ilerleyen Mehmet Ö. yönetimindeki '41 P 0860' plakalı servis aracı, yoldan geçmekte olan bir kişiye çarptıktan sonra dere yatağına devrilmişti.

Olayın ihbar edilmesi üzerine olay mahalline çok sayıda sağlık, itfaiye ve güvenlik ekibi yönlendirilmişti.

Kazada, midibüsün çarptığı Birsen Giriş ile 13 yaşındaki öğrenci Mert Efe Akıllı hayatını kaybetmiş, servis sürücüsü Mehmet Ö. ile araçtaki 19 öğrenci kazadan yaralı olarak kurtulmuştu.

Öğrencilerden 14 yaşındaki iki öğrenci Esma Nur Avcı ile Rabia Üst tedavi gördükleri hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetmişti.

Ege de hayata veda etti

Kazada yaralanan öğrencilerden 15 yaşındaki Ege Yılmaz ise, dün gece durumunun ağırlaşması nedeniyle sevk edildiği İstanbul'daki hastanede kurtarılamayarak yaşama veda etti.

Böylece kazada ölenlerin sayısı 5’e yükselmiş oldu.















Yorumlar (0)