Kocaeli'nde husumetlisini kamyonetle ezip metrelerce sürükledi

Kocaeli’ne bağlı Körfez ilçesinde bir kişi, kavga ettiği husumetlisine kamyonetle çarpıp metrelerce sürükledi. Kamyonun altında sürüklenen yurttaş ağır yaralanırken, o anlar kameralar tarafından kaydedildi.

YAŞAM 12.07.2021, 19:01 13.07.2021, 12:39
Kocaeli'nde husumetlisini kamyonetle ezip metrelerce sürükledi

Korkunç olay, sabah saatlerinde Kocaeli’ne bağlı Körfez ilçesi Barbaros Mahallesi üzerinde meydana geldi. Aktarılan bilgiye göre, daha evvel aralarında husumet bulunan iki grup arasında kavga çıktı. Çıkan kavganın ardından kamyonetine binen G.Ş., kavga ettiği şahısların üzerine doğru aracını sürdü. G.Ş., kamyonet ile kavga ettiği Necmi G.’ye çarptı. Kamyonun altında sıkışan talihsiz adam, yaklaşık olarak 200 metre boyunca sürüklendi. Kamyonetin kaldırıma çıkması ile Necmi G. sürüklenmekten kurtulurken, G.Ş. ise aracı ile hızla olay mahallinden uzaklaştı.

Hayati tehlikesi bulunuyor

Olaya şahit olan yurttaşlar Necmi G.’nin yardımına koşarak, durumu ivedilikle yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay mahalline çok sayıda güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay bölgesine gelen sağlık personelleri tarafından ilk müdahalesi gerçekleştirilen Necmi G., Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakledildi. Tedavi altına alınan talihsiz adamın hayati tehlikesinin olduğu belirtildi. Şüpheli şahıs G.Ş. ise olaydan kısa süre sonra emniyet güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor. 









Yorumlar (0)