Kocaeli'de liseye dalan pitbull, dehşeti yaşattı: O anlar kameraya yansıdı

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde pitbull cinsi bir köpek, bir lisenin bahçesine dalarak 5 öğrenciyi yaralarken, yaralanan öğrenciler hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. Yaşanan dehşet anları bir vatandaşın telefon kamerasına yansıdı.

YAŞAM 02.12.2021, 08:51 03.12.2021, 13:07
Kocaeli'de liseye dalan pitbull, dehşeti yaşattı: O anlar kameraya yansıdı

Kocaeli’de pitbull cinsi bir köpek, Darıca ilçesindeki bir lisenin bahçesine girerek 5 öğrenciyi ısırarak yaraladı. 

5 öğrenci yaralandı

Olay, Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bulunan Aslan Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde yaşandı. İddiaya göre, ders saati esnasında beslenmesi yasaklanan başıboş pitbull cinsi bir köpek, lisenin bahçesine girdi. Öğrenciler bunun üzerine panik yaşadı. Korku içinde sağa sola koşuşan öğrencileri kovalayan pitbull, yakaladığı kişiyi ısırmaya başladı. Bu pitbull saldırısında A.S., S.S., T.A. P.A. ve M.O. adlı 5 öğrenci, bu pitbull saldırısında yaraladı. Olaydan sonra yetkililer, hemen Darıca Belediyesi’ne ve sağlık ekiplerine durumu bildirdi. İhbar sonrası polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından, vücudunun farklı yerlerinden yaralanan öğrencilere olay yerinde ilk müdahale yapıldı. Yaralı öğrenciler, daha sonra ambulansla tedavi edilmek üzere Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. 

Saldırı anı kamerada

Olayla ilgili polis ekipleri tarafından inceleme başlatılırken, bölgeye intikal eden Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Refahı Ekibi, pitbull cinsi köpeği kontrol altına alarak barınağa götürdü. 

Öte yandan köpeğin, öğrencileri kovalayıp ısırdığı ve bahçede bulunan öğrencilerin panik içinde kaçıştığı anlar, çevredeki bir vatandaşın telefonu kamerasına yansıdı.

Yorumlar (1)
Seyfettin 2 yıl önce
Köpek pek saldırgan hayvana benzemiyor yaralanmalar korkudan kacisirken olmuştur herhalde var ise