Kocaeli'de kadın cinayeti: 9 aylık bebeğinin yanında katledildi

Kocaeli’nin Derince ilçesinde, 9 aylık bebeği bulunan bir kadın, tartıştığı eşi tarafından katledildi. Yapılan otopsi sonucunda kadının iki gün boyunca şiddet gördüğü ve başına vurulan sert bir cisim sebebiyle öldüğü belirlendi.

YAŞAM 25.09.2021, 14:44
Kocaeli'de kadın cinayeti: 9 aylık bebeğinin yanında katledildi

Kocaeli'nin Derince ilçesinde, 23 Eylül Perşembe gecesi bir kadın, kocası tarafından öldürüldü.

9 aylık bebeği vardı

9 aylık bebek sahibi Hatice Senem ile Mehmet Senem çifti gece saatlerinde tartışmaya başladı.

Kavga seslerinin gelmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Yardım ekipleri sevk edildi. 

Kısa süre içinde bölgeye gelen sağlık ekipleri, Hatice Senem’in öldüğünü tespit etti.

Başına aldığı darbe sebebiyle hayatını kaybetti

Hastanede yapılan otopsi sonucunda Hatice Senem’in, 2 gün boyunca şiddete maruz kaldığı ve başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü tespit edildi.

Hayatını kaybeden kadının cansız bedeni, olay yeri incelemesinden sonra morga kaldırılırken, Hatice Senem’i öldüren Mehmet Senem ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Bebeğinin yanında öldürüldü

Kızının katledilmesiyle ilgili konuşan acılı baba Hüseyin Kurban, bebeğinin yanında öldürüldüğünü söyleyerek şunları aktardı:

“Kadın cinayetlerine karşı olan herkesin bizi desteklemesini istiyorum. Mahkemede en ağır cezanın uygulanmasını bekliyorum. Kızımı katleden bu caninin ağırlaştırılmış, en büyük cezayı almasını istiyorum" 

“Sürekli tehdit ediyordu”

Kızının eşi tarafından devamlı olarak ölümle tehdit edildiğini belirten acılı baba Kurban, "Bize hep öldüreceğim derdi. Biz ‘Bırak kızımızı, bize teslim et’ deyince bizi de tehdit etmeye başladı. Her gün, sürekli tehdit ediyordu. Eve gittiğimizde ‘Biz aşiretiz, adam keseriz’ sözleriyle kızımı bu duruma getirdi” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)