Kobe Bryant hayranları yanlış mezara gidiyormuş!

Ölümüyle dünyayı yasa boğan ünlü basketbolcu Kobe Bryant ve kızı Gianna'nın yüzlerce hayranının yanlış mezarı ziyaret ettiği öğrenildi.

YAŞAM 20.02.2020, 14:52
Kobe Bryant hayranları yanlış mezara gidiyormuş!

Helikopter kazasında hayatını kaybeden Kobe Bryant ve kızı Gianna'nın gizli bir törenle ABD’nin Kaliforniya eyaletindeki Corona Del Mar’da bir mezarlığa defnedilmesi hayranların işini güçleştirdi.

Yanlış mezara hatıra eşyaları koyuyorlar

Pacific View Mezarlığı'na giderek Bryant’a ve kızı Giana’ya saygılarını sunmak isteyen yüzlerce kişinin yanlış mezarın başında dua ettiği kaydedildi. Açıklamaya göre kadar mezarlığa gelen hayranlar, kasım ayında son yolculuklarına uğurlanan başka bir aileye ait mezarlığa çiçek ve hatıra eşyaları koydu. Bırakılan eşyalar gün sonunda düzenli olarak yerinden alındı.

"Mezar, Kobe ve kızına ait değil"

Mezarlıklar Müdürlüğü’nde görevli Ashley Bunton, konuya ilişkin "Söz konusu mezarın Kobe ve kızına ait olmadığını doğrulayabiliriz. Nereye defnedildiklerine dair daha fazla detay paylaşamayız ancak ziyaret edilen mezarın doğru nokta olmadığını söyleyebiliriz" ifadelerini kullandı.

Bunton, yaşanan karışıklık ve izdihamdan dolayı ek güvenlik önlemleri aldıklarını söyledi. Açıklamaya rağmen halen daha birçok kişinin yine söz konusu mezarı ziyaret ettiği kaydedildi.

26 Ocak'taki helikopter kazasında Kobe Bryant ve kızı Giana ile birlikte yedi kişi daha hayatını kaybetmişti. 

Yorumlar (0)