Klima öyle bir patladı ki...

Diyarbakır'da bulunan evdeki klima öyle bir patladı ki tüm eşyalar yanıp kül oldu. 

YAŞAM 07.08.2020, 12:50
Klima öyle bir patladı ki...

Olay, Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde 5 Ağustos günü meydana geldi.

Ferit Köşk Mahallesi'nde bulunan bir evde, çalışmakta olan klima patladı. Söz konusu patlamanın ardından evde yangın çıktı.

Evin sahibi, panik içerisinde dışarıya çıktı. Çıkan yangını gören vatandaşlar, ihbarda bulundu. Bunun üzerine olay yerine hem itfaiye hem de sağlık ekipleri gönderildi. 

İtfaiye ekiplerinin müdahale etmesi üzerine yangının söndürüldüğü ancak evde bulunan bütün eşyaların yanıp kül olduğu görüldü. 

Evde oturan Bediha Ekici, patlama esnasında evlatlarının dışarıda bulunduğunu, evde yalnızca kendisinin olduğunu anlattı. 

Bediha Ekici, mutfakta iş yaparken klimanın patladığını belirterek, elektriği kesmek üzere yukarı çıktığını ancak kapıyı açtığında alevleri fark ettiğini söyledi.

Suların o esnada kesik olduğunu aktaran Bediha Ekici, yangını söndürmek için hortum çekmek istediğini ancak yapamadığını kaydetti.

Bediha Ekici, itfaiye ekipleri gelene kadar tüm eşyalarının yandığını ve evinin kül olduğunu anlatarak üzüntüsünü belli etti. 

Bir tane yastığının ve yemek kaşığının bile kalmadığına dikkat çeken Bediha Ekici, evde kimsenin çalışmadığını ve perişan olduğunu belirterek, yardım çağrısında bulundu. 

Yorumlar (0)