Kızıyla tartışan öğrenciye yumruk attı!

İstanbul Arnavutköy'de bir veli, kızı ile tartışan erkek öğrenciye müdürün odasında yumruk attı. Yumruk anı okulun kameraları tarafından kaydedildi.

YAŞAM 24.02.2020, 14:11
Kızıyla tartışan öğrenciye yumruk attı!

Olay, Arnavutköy'deki bir lisede yaşandı. İddiaya göre lise son sınıf öğrencileri arasında yaşanan sözlü tartışmanın ardından bir kız öğrenci, olanları babasına anlattı. Kızına küfredildiğini iddia eden baba, okula gelerek okul müdürü ile görüşmek istedi.

Okul müdürünün odasına giden baba, kızı ile tartıştığı öne sürülen 17 yaşındaki erkek öğrenciye bir anda saldırdı. Yumruklu saldırıyla birlikte neye uğradığını şaşıran öğrenciyi, velinin elinden okul müdürü zorla alabildi.

Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti

Yumruklu saldırının ardından burnundan yaralanan öğrencinin annesi Selda Turan okula çağrıldı. Oğlunun bir veli tarafından darp edildiğini öğrenen anne Selda Turan görüntüleri izleyince şoke oldu.

Oğlunun lise son sınıfta okuduğunu belirten veli Selda Turan, "Okulda öğrenciler arasında tartışmalar yaşanabilir, ancak oğlum küfür etmediğini söylüyor. Kız öğrencinin velisi okula geldiğinde müdürün odasına giriyor. Müdürle konuşurken oğlumu da yanlarına çağırıyorlar. Oğlum o sırada durumu anlatmaya, arkadaşına küfretmediğini izah etmeye çalışırken kız öğrencinin velisi bir anda ayağa kalkarak oğluma saldırıyor. Oğlumun burnuna yumruk atıyor. Okul müdürü araya girmese oğluma daha büyük zarar verebilirdi. Tüm bu olanlar ise müdür beyin odasındaki kameralar tarafından zaten kaydediliyor" ifadelerini kullandı.

Sınava hazırlanan öğrencilerin psikolojisi ne olacak?

Tüm bu yaşananlardan dolayı oğlunun psikolojisinin olumsuz yönde etkilendiğini belirten Selda Turan, "Lise son sınıf öğrencisi bunlar. Birkaç ay sonra üniversite sınavına girecekler. Bu durum onları oldukça olumsuz etkiledi. Biz bu yaşananların ardından okuldaki soruşturmanın bitmesini bekledik. Daha sonra da savcılığa giderek şikayetçi olduk" diye konuştu.

Ameliyatlı burnu kırıldı

Oğlunun birkaç ay evvel burun ameliyatı olduğunu da belirten Turan, "Ameliyatlı olan burnuna darbe alınca burnu yeniden kırıldı. İkinci bir ameliyat ise oldukça zor gözüküyor. Nasıl olacak bilemiyoruz" diye konuştu.

Yorumlar (0)