Kızının gözü önünde vurulmuştu... Acı haber geldi

6 yaşındaki kızının gözü önünde başından vurulan Tuğba Anlak'dan acı haber geldi. Genç kadın, yaşam mücadelesini kaybetti.

YAŞAM 27.08.2019, 23:22
Kızının gözü önünde vurulmuştu... Acı haber geldi

Olay, 31 Temmuz akşamı Arnavutköy'de yaşandı. Antalya'da yaşayan Tuğba Anlak (30) eşiyle boşandıktan sonra 6 yaşındaki kızı Almira ile İstanbul'a geldi. 

Bir süre farklı işlerde çalışan genç kadın daha sonra bir kafe açtı. Sürekli kafeye gelen ve mimar olduğunu söyleyen Murat Uslu Anlak'la arkadaşlık kurdu. Genç annenin işleri kötüye gidince kafesini bir süre sonra devretti ve başka bir eve taşındı. Yeni evini temizlediği esnada Murat Uslu kafede çalışan Mustafa Ünver ile birlikte evin bulunduğu yere geldi. Murat Uslu araçta bulunan tabancayı alarak pencereden içeriye girdi.

KAFENİN DE PARASINI ALARAK KAÇTI

Genç kadını 6 yaşındaki kızının gözü önünde önce darp eden ardından da kafasından silahla vuran Murat Uslu devir edilen kafenin parasını da alarak olay yerinde kaçtı. 

Yaşanan bu anlarda Uslu'nun aracıyla gelişi ve pencereden içeriye girişi güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Olayın ardından polis ekipleri tarafından başlatılan çalışma sonucu anne Anlak'ı başından vuran Murat Uslu ile Mustafa Ünver'i yakaladı. 

Adliyeye gönderilen Murat Uslu tutuklanarak cezaevine sevk edildi, Mustafa Ünver ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Yorumlar (0)