Kızını gezmeye diyerek ölüme götürdü!

Cani baba Harun Yıldız, kızı Şeyma'yı gezme bahanesiyle kandırarak ölüme götürdü. Baba Yıldız, erkek arkadaşı olduğunu öğrendiği kızı Şeyma ile tartıştı, ardından öldürerek yol kenarına bıraktı.

YAŞAM 08.02.2020, 09:40 08.02.2020, 09:47
Kızını gezmeye diyerek ölüme götürdü!

Olay, Ankara'nın Çubuk ilçesine bağlı Kargın Mahallesi yolunda önceki akşam meydana geldi.

Vatandaşlar, bir kız çocuğunun cansız bedenini fark edine polise ihbarda bulundu. Bunun üzerine olay yerine ulaşan polis ekipleri, silahla vurularak öldürülen kişinin 16 yaşındaki lise öğrencisi Şeyma Yıldız olduğunu tespit etti. 

Şeyma Yıldız’ın cansız bedeni, otopsi yapılması için adli tıp morguna kaldırıldı. Öte yandan, cinayete ilişkin çalışma başlatıldı.

Yakalanacağını anlayınca teslim oldu

Polis ekipleri tarafından cinayet araştırması başlatıldı. Yakalanacağını fark eden Harun Yıldız, Çubuk Emniyet Müdürlüğüne gece saatlerinde giderek teslim oldu. 

Cani baba Harun Yıldız, kızını öldürdüğüne dair itirafta bulundu. Ayrıca, cinayet sırasında kullandığı ruhsatlı tabancasını da polise verdi.

"Tartışınca kendimi kaybettim"

Seyyar bal satıcısı olan Harun Yıldız, verdiği ilk ifadede şunları söyledi:

"İnternette erkeklerle fotoğraflarını gördüm. Erkek arkadaşı olduğunu da öğrenince tartışmaya başladık. Erkeklerle gezmemesi için uyaracaktım ama tartışınca kendimi kaybettim, arabada bulunan tabanca ile vurdum. Öldüğünü görünce de korkup, yol kenarına bıraktım. Sonra kızımın cesedinin bulunduğu, polisin olayı araştırdığı ve beni aradığını öğrenince gelip teslim oldum."

Arabayla gezdireyim diyerek kandırmış

Baba Harun Yıldız’ın, kızı Şeyma’nın okul çıkışına gittiği ve "Gel seni biraz arabayla gezdireyim, baba kız konuşuruz" diyerek araca bindirdiği öğrenildi. 

Şeyma’nın babasını çok sevdiği, babasıyla beraber çektirdiği fotoğrafları "Kahramanım" notunu düşerek paylaştığı bildirildi.

Yorumlar (0)