Kız yurduna izinsiz girdi: Şoke eden savunma

Eskişehir’deki bir kız öğrenci yurduna izinsiz bir şekilde girdiği için sosyal medya platformlarında gündem olan şüpheli şahıs, basın mensuplarının “Neden yurda girdin?” sorusuna “Namaz kılmak için.” cevabını verdi. Polis karakolundaki işlemlerinin akabinde mahkemeye çıkarılan şüpheli şahıs, adli kontrol koşuluyla serbest bırakıldı.

YAŞAM 20.04.2022, 19:47 21.04.2022, 12:07
Kız yurduna izinsiz girdi: Şoke eden savunma

Aktarılan bilgiler doğrultusunda, 42 yaşındaki Abdülmecit B. adlı şüpheli şahıs, bir kız öğrenci yurduna izinsiz bir şekilde girerek, kişilerin sükun ve huzurunu bozmaya yönelik hareketler yaptı. Durumun sosyal medya mecralarında infiale yol açmasının ardından emniyet güçleri harekete geçti. Gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda şüpheli şahıs kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. 

“Namaz kılmak için girdim”

Şüpheli şahıs, emniyet güçleri tarafından adliyeye nakledildi. Bu sırada gazetecilerin sorularına cevap veren Abdülmecit B., “Bunu bilerek yapmadım. Namaz kılmak için girmiştim. Beni çekmeyin. Algı yapmayın. Ben art niyetli değilim." ifadelerini kullandı. 

Bir diğer basın mensubunun “Ahlaksız teklif yaptığınız doğru mu?” sorusuna ise “Hayır, bu da yanlış. Beni çekmeyin. Ben namaz kılmak istedim. Sıkıştığım için girdim." diyen şahıs, daha sonra bir gazetecinin kendisine tekme attığını ileri sürdü. Gazeteci ise yalnızca kayıt aldığını öne sürdü. 

Polis karakolundaki işlemlerinin akabinde mahkemeye çıkarılan şüpheli şahıs, adli kontrol koşuluyla serbest bırakıldı.

Yorumlar (0)