Kız isteme kavgasında kan döküldü: 1 ölü

Denizli’de kız isteme nedeniyle çıkan tartışmada bıçaklar ve silahlar konuştu. 2 kardeş kız istemek için konuşmaya gittiği kızın babasıyla tartışınca, kızın babasını ve 2 kişiyi bıçakladı. Yaralı baba, kaçmaya çalışan iki kardeşi silahla yaraladı. 1 kişi yaşamını yitirdi.

YAŞAM 08.05.2021, 00:23 09.05.2021, 08:57
Kız isteme kavgasında kan döküldü: 1 ölü

Denizli’de kız isteme sebebiyle çıkan tartışma kavgaya döndü. 2 kardeş konuşmak için gittiği kızın babasını ve 2 kişiyi bıçakladı. Baba kaçmaya çalışan 2 kardeşi silahla yaralarken olay sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi.

Olay Denizli Çivril ilçesinde meydana geldi. Elde edilen bilgilere göre eskiye dayalı bir kız isteme sebebiyle Zeynel K.’nın kızını isteyen İsmail Yalmaz, kardeşi M.Y. ile beraber babayla konuşmaya gitti. Tarlada Zeynel K., S.K., İ.K. ve İsmail Yalmaz ve kardeşi M.Y. sözlü bir tartışmaya girdi. Kısa bir zaman içerisinde tartışma kavgaya dönüştü ve İsmail Yalmaz yanında bulundurmuş olduğu bir bıçakla İ.K., Zeynel K. ve S.K.’yı vücudunun çeşitli kısımlarından yaraladı.

3 kişiyi bıçakla yaraladı

İsmail Yalmaz ve kardeşi M.Y., 3 kişiyi bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçmaya çalıştığı sırada kız babası Zeynel K. yanında bulundurmuş olduğu bir silahla 5 el ateş etti. Silahtan çıkan kurşun ise İsmail Yalmaz ve kardeşi M.Y.’ye isabet etti. Kurşunla ağır bir şekilde yaralanan İsmail Yalmaz yaşamını yitirdi, kardeşi ise olay yerinden yaralı bir şekilde kaçtı

Polis ekipleri olay yerine sevk edildi

İhbarın ardından çok sayıda sağlık ekibi olay yerine sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince bıçakla yara alan İ.K., Zeynel K. ve S.K. yaralı olarak Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerinde yaşamını yitiren İsmail Yalmaz’ın cansız bedeniyse morga götürüldü.

Jandarma ekiplerince olay yerinden yaralı olarak kaçan M.Y. yakalandı ve ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Olaya ilişkin soruşturmanınsa sürdüğü öğrenildi.

Yorumlar (0)