Kız çocuklarının 'dayak çetesi' şoke etti!

Denizli’de 3 genç kızın çocuk yaştaki iki kız çocuğunu sokak ortasında tekme ve yumruklarla darp ettiği görüntüler, izleyenleri şoke etti.

YAŞAM 07.02.2020, 14:11 07.02.2020, 15:50

Dehşet verici olay Denizli'nin Pamukkale ilçesinde meydana geldi. 

Önceki hafta 12 yaşındaki S.S. isimli ortaokul 8. sınıf öğrencisi, oyun parkında tanımadığı 3 genç kız tarafından nedensiz yere dayak yediğini iddia ederek babası F.S.’ye olayı anlattı. Bunun üzerine F.S., kızını da yanına alarak karakola gitti ve şikayetçi oldu. Olaydan sonra baba kızını döven şahısların A.C., N.C. ve A.K. olduğunu öğrendi.

Daha sonra genç kızların sosyal medya hesaplarını araştıran baba F.S., izlediği görüntüler karşısında şoke oldu. Görüntülerde A.C. (16), N.C. (16) ve A.K. (17) adlı gençlerin, adı henüz bilinmeyen 13 yaşında olan bir başka kız çocuğunu daha dövdüğünü gördü.

Sesini dahi çıkaramadı

Görüntülerde 3 genç, S.S.’yi oyun parkında ağzı ve burnundan kan gelene kadar döverken, gençlerin erkek arkadaşları ise bu anları cep telefonu ile kaydediyor. Ağzı ile burnu kanlar içinde kalan S.S.’nin ise hayli korktuğu ancak sesini dahi çıkaramadığı görülüyor. 

"Ailesi ‘gerekeni biz yapacağız’ dedi"

Yaşanan dehşet verici olay sonrası açıklamalar yapan baba F.S., "Çocuklarımızı okul çıkışında bir grup kız çocuğu darp ediyor, çok kötü şekilde dövüyor. Bunlara sürekli işkence ediyorlarmış. Tabi ben de Salı günü öğrendim. Biz bunun durmasını istiyoruz. Çocuklarımıza bu işkence yapılmasın ,onu istiyoruz. Gereken birimler, yetkililer bunun üzerinde dursun. Bu çocuklara biri ‘dur’ desin istiyoruz. Şimdi şöyle söyleyeyim size bu çocukların görüntüleri bana birkaç tane geldi. Üç tane kız çocuğu var, üçü de diğer çocukları çok kötü dövüyor. O görüntüler geldi. Fakat bunlar olurken bunları çeken bir grup da var. Onları tanımıyorum. Bu kızları da tanımıyorum görüntüde gördüm. Bir tanesinin ailesi ile görüştüm. Ailesi ‘gerekeni biz yapacağız’ dedi. Ama yine o görüntüler ben konuştuktan sonra tekrar dağılmaya başladı" ifadelerini kullandı.

"Görüntüleri kendileri çekip paylaşıyorlar"

F.S., "Çocuklarını döven şahısların kimseye anlatmaması konusunda ‘hani sizi döveceğiz, şunu böyle yapacağız, evinizi basacağız’ tabiri kullanarak çocukları korkutmuşlar. Çocuklar kimse ile bir şey paylaşamıyorlar. Bu görüntülerle de çocukları tehdit ediyorlar. Polise başvurdum. Gereken bütün adli işlemler başladı. Şu an bekliyoruz. Görüntüleri kendileri çekiyorlar. Sosyal medya hesabından durum olarak paylaşıyorlar. Kendi arkadaş aralarında da paylaşım yapıyorlar. Tabi olay büyüyor” dedi.

Yorumlar (0)