Kız arkadaşı bıçaklayınca kendini pijamalarla sokağa attı

Beşiktaş’ta birlikte yaşadığı kadın tarafından göğsünden bıçaklanarak yaralanan kişi, kendini pijamayla yalın ayak sokağa attı. O anlar cep telefonu kameralarına böyle yansıdı.

YAŞAM 01.02.2021, 14:05 02.02.2021, 09:03 Hanife
Kız arkadaşı bıçaklayınca kendini pijamalarla sokağa attı

İstanbul’un Beşiktaş ilçesi Eski Yıldız Caddesi üzerinde bulunan evde birlikte kalan bir kadın bir erkek arasından bilinmeyen bir neden dolayı kavga çıktı.

Tartışma sırasında eline bıçağı alan kadın, erkeği göğsünden yaraladı.

Hafifi sıyrıkla yaralanan şahıs can havliyle yalın ayak ev pijamalı bir şekilde kendini sokağa attı.

Görüntülerde, şahsın göğsüne bıçak darbesi almasına rağmen hala el işareti yaparak bir şeyler söylediği ve bu şekilde sokağın sonuna doğru yürüdüğü görüldü.



Mahallenin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

İlk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye kaldırılan şahsın, göğsünden hafif bir şekilde bıçakla çizildiği ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

İki kişi gözaltına alındı

Tartıştığı kişiyi bıçaklayan kadın ile onlarla aynı evde yaşadığı öğrenilen bir başka erkek, polis tarafından gözaltına alınarak sorguya götürüldü.



Komşusu da şikayetçi

Buna benzer olayların sık sık yaşandığını söyleyen bir mahalle sakini ise neredeyse her akşam sürekli bir bağrışmanın olduğunu bu yüzden birkaç polisin geldiğini hatta bu gençlerin kendisine ve köpeğine saldırdığını belirtti.

Bu olayların sürekli olduğunu ve yine polisin geldiğini ama değişen bir şey olmadığını belirten mahalle sakini, “Sürekli olan olaylar, sürekli polis geliyor ama durum aynı. Bu çocuğu ilk kez gördüm, sürekli farklı kişiler geliyor. Bugünkü olayda da aşağıdan bir bağrışma sesi geldi. Çocuk biraz daha mağdur gibi bağırıyordu. En son ‘imdat polis’, ‘bıçakladı beni’ deyince o zaman çıktım dışarı. Şuradan yalın ayak, üstü başı yırtık şekilde aşağı doğru gidiyordu." dedi.

Yorumlar (0)