Kıyafeti otobüsün kapısına sıkıştı, feci şekilde can verdi!

Diyarbakır'da Ekinciler Caddesi'ndeki otobüs durağında korkunç bir olay yaşandı. Halk otobüsünden inmeye çalışan 71 yaşındaki Nuran Nerede'nin kıyafeti, aracın kapısına sıkıştı. Kıyafetini bir türlü kurtaramayan talihsiz kadın, aracın altında kalarak hayatını kaybetti. Öfkeli vatandaşların saldırısına uğrayan otobüs şoförü ise karakola sığındı.

YAŞAM 23.09.2022, 19:31 25.09.2022, 08:43 Hakan Öksüz
Kıyafeti otobüsün kapısına sıkıştı, feci şekilde can verdi!

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde yaşanan bir olay, kan dondurdu. Edinilen bilgilere göre M.D. tarafından kullanılan yolcu otobüsü, Ofis semtinde bulunan Kasaplar Durağı'nda yolcu indirmek için durdu. Bu sırada bir kadın yolcunun kıyafeti, otobüsün kapısına sıkıştı. Kıyafetini bir türlü kurtaramayan kadın, o sırada hareketlenen otobüsün altında kaldı.

Öfkeli vatandaşlar, şoföre saldırdı

71 yaşındaki Nuran Nerede'nin, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine ait olan otobüsün altında kalması üzerinde çevredeki vatandaşlar, şoförü uyardı. İhbar üzerinde olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan kadını kurtarmak için müdahalede bulundu. Otobüsün altında kalan kadının feci şekilde can verdiği kaydedildi. Olayı gören öfkeli vatandaşlar, otobüsün şoförüne saldırdı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi açıklama yaptı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, korkunç kazaya ilişkin açıklamada bulundu. Saat 15.45 sıralarında gerçekleşen kazanın ardından otobüs şoförü M.D'nin yoğun tepkiyle karşılaştığını aktaran Belediye, "Vatandaşların tepkisi üzerine şoförün karakola sığındığı belirlenmiştir. Olaya ilişkin tahkikat başlatılmıştır." açıklamasına yer verdi.

Yorumlar (0)