Kısıtlamayı ihlal edip kumar oynarken yakalanan şahıslar: "Moralimiz bozuktu"

Ataşehir’de, bir kahvehanede kumar oynayan ve Kovid-19 tedbirlerini ihlal eden kişilere baskın düzenlenirken yakalanan şüpheliler, ‘Moralimiz bozuk, canımız sıkkın. Hastalığımı konuşuyorduk” şeklinde sözler sarf etti.

YAŞAM 24.04.2021, 16:38 25.04.2021, 12:54
Kısıtlamayı ihlal edip kumar oynarken yakalanan şahıslar: "Moralimiz bozuktu"

Polis ekipleri, Ataşehir’de bir kahvehanede kumar oynandığı ve Kovid-19 tedbirlerinin ihlal edildiği tespiti üzerine bir baskın düzenledi.

“Canımız sıkkın, hastalığımı konuşuyorduk”

Ataşehir’de Kovid-19 tedbirlerini ihlal eden ve bir kahvehanede kumar oynayan şahıslara ilişkin düzenlenen baskında, polis ekiplerini gören şahıslar kaçmaya çalışırken arkadaşlarını içerde kilitli bir şekilde unuttular. Kilitli arkadaşlarını almak için geri dönen şüpheliler, polis ekipleri tarafından yakalandı. Polis ekipleri kumar oynanan mekânı geniş bir şekilde ararken 6 kişiyi belirledi.

Kilitli kalan şahıslar polisin “Neden buradasınız?” sorusuna, “İftarın ardından televizyon izlerken uyuya kaldım. Diğer arkadaşlarım nerede?” cevabını verdi.

Mekânda yakalanan şahıslardan biri, ceza yememek için polise yaptığı savunmada, “Moralimiz bozuk, canımız sıkkın. Hastalığım hakkında konuşuyorduk” sözlerini kullandı.


“Yasak var ama biz de içerideydik”

Baskın esnasında polis ekipleri ile mekânda kumar oynayan şahıslar arasında ilginç diyaloglar da yaşanırken polisleri ikna etmeye çalışan bir kişi ise “Evimizde 3 kişi yan yana oturuyoruz. Komiserim beni yanlış anlamayın, tamam sokağa çıkma yasağı var ama biz de içerdeydik, canımız sıkılmıştı.” ifadelerini kullandı.

6 kişiye 19 bin 80 lira para cezası

Polis ekipleri, mekândaki şahısların kimliklerini topladıktan sonra 6 kişiye, Kovid-19 tedbirlerini ve sokağa çıkma yasağını ihlal ettikleri için kişi başı 3 bin 180 lira ve toplamda da 19 bin 80 lira para cezası verdi.

Yorumlar (0)