Kısıtlamaya rağmen bayram öncesi şeker ve çikolata kuyruğu

Bahçelievler’de bulunan bir tatlıcının önünde yurttaşlar, bayram öncesi tatlı alabilmek için metreler boyunca uzanan kuyruk oluşurdu.

YAŞAM 10.05.2021, 18:00 11.05.2021, 14:02
Kısıtlamaya rağmen bayram öncesi şeker ve çikolata kuyruğu

Ramazan Bayramı'na çok az bir süre kala, Bahçelievler’de bulunan bir tatlıcının önünde metrelerce uzanan kuyruk oluştu. Salgın sebebi ile sınırlı sayıda müşteri alan tatlıcının önünde büyük bir yoğunluk meydana geldi. Kısıtlamaya karşın yurttaşlar, bayramda evlerine şeker ve çikolata götürebilmek için uzun bir süre kuyrukta bekledi.

"Normalde böyle olmuyordu"

Uzun kuyrukta bekleyen ve şeker-çikolata almak için geldiğini dile getiren Murat Çapan adlı yurttaş, “Bayram şekeri almak için geldik buraya. Genellikle böyle olmuyor fakat sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı böyle kalabalık oluyor. Bayrama çok az bir süre kaldığı için kuyruk oldu, sınırlamadan dolayı da çok az kişi alıyorlar. Bayram şekeri ve çikolata alacağım.” şeklinde konuştu.

"Yenibosna'dan yürüyerek geldik"

Yenibosna’dan Bahçelievler'e yürüyerek geldiğini ifade eden Esengül Coşkun adlı kadın ise, “Şeker almak için geldik. Bu gördüğünüz kuyruk şeker ve çikolata için. 20 dakika boyunca bekledik, sırada çok kalmadık. Yenibosna’da ikamet ediyorum, buraya yürüye yürüye geldik." sözlerini sarf etti.



Yorumlar (0)