Kısıtlamada dışarı çıkan kadın 7 bin TL'sini kapkaççıya kaptırdı

Gaziantep'te sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı hafta sonunda bankadan çekmiş olduğu parayı çaldıran kadın, çantasındaki 7 bin TL’yi kapkaççıya kaptırdı.

YAŞAM 04.01.2021, 16:55 05.01.2021, 15:29
Kısıtlamada dışarı çıkan kadın 7 bin TL'sini kapkaççıya kaptırdı

Sokağa çıkma kısıtlanmasının uygulanmış olduğu hafta sonunda bankadan çekmiş olduğu parayı çaldıran kadın ve çevrede bulunan vatandaşların uzun zaman peşinden koşmuş olduğu kapkaççı izini kaybettirdi.

Kısıtlamada ikinci gün para çekmek için H.K, sokağa çıktı. Gaziantep Nizip ilçesine bağlı Namık Kemal Mahallesi'nde ATM'den evine 7 bin TL para çekerek yola çıktı.

Kadın bankadan ayrıldıktan sonra elinde olan çantası arkadan yaklaşan bir kişi tarafından çalındı.

Kapkaççı para dolu çantayı alıp hızla kaçmaya çalışırken kadın ne olduğunu anlamaya çalıştı ve biraz sonra hırsızın peşine düştü.

O anlar kameralara yansıdı

O sırada yoldan geçen bir aracın altında kalmakta son anda kurtulan kadın, koşmayı sürdürdü.

Yapmış olduğu frenle son kez kadına çarpmadan durabilen araç sürücüsü bir zaman bekledikten sonra direksiyonunu kadın ve kapkaççının olduğu yöne doğru kırdı.

Çevrede bulunan kimi vatandaşlar da kadının peşinden koşup kapkaççıyı yakalamaya çalıştı. O anlar ise kameralara yansıdı.

Çantayı boşaltarak sokağa attı

Kısa süren kovalamaca neticesinde kapkaççının izini kaybeden kadın ve yanındakiler içinde 7 bin TL olan çantayı boş bir şekilde yere atılmış olarak buldu.

Olaydan dolayı büyük bir korku ve şok yaşayan H.K. adındaki kadın, polise başvurup yardım istedi.

Polis olaya dair inceleme başlattı.

Yorumlar (0)