Kısıtlama ihlalinde bugün: Polis sürücüden, sürücü de polisten şikayetçi oldu 

Sokağa çıkma kısıtlamasında Antalya sokaklarında seyir halinde olan lüks araç, polisler tarafından durduruldu. Hem kısıtlamayı ihlal etmesi hem de aracında plaka bulunmaması hakkında işlem yapmak isteyen polis ve sürücü arasında tartışma yaşandı. Taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu. 

YAŞAM 25.04.2021, 16:28 26.04.2021, 11:36
Kısıtlama ihlalinde bugün: Polis sürücüden, sürücü de polisten şikayetçi oldu 

Sokağa çıkma kısıtlaması sırasında Antalya sokaklarında “plakasız” şekilde seyir halinde olan araç, polislerin dikkatini çekti. Ön plakası bulunmayan, arka plakası da Belçika’ya kayıtlı olan aracın sürücüsü Bahtiyar M., polise tehditkâr konuşmalarda bulundu. Polis ekipleri, “hakaret ettiği” gerekçesi ile aracın sürücüsünü karakola götürmek istediğinde tartışma hararetlendi.



“Aracımda para var, gelemem”



Sürücü Bahtiyar M., “Aracımda 1 trilyon Türk lirası var burada bırakamam” deyip karakola gitmek istemedi. Aracını cadde üzerinde bırakarak polis arabasıyla karakola götürülmek istenen sürücü, karakola gitmek için kendi aracıyla yola çıkmak isteyince polis izin vermedi. Hem kısıtlamayı ihlalden hem de plakasız araçla sokağa çıkmaktan hakkında cezai işlem uygulanan sürücü için caddeye polis ekipleri sevk edildi.



Polislerle aralarında tartışma çıkan sürücü, “Ben çiftçiyim, esnafım. Çiftliğime gitmek üzere yola çıkmıştım ki beni yolda durdurdular. Beni işimden alıkoydunuz. O polis beyefendi de benimle gelsin, ondan şikayetçi olacağım.” şeklinde konuştu. 



Dakikalarca süren tartışma sonrasında bir polis, lüks araca bindi ve şoför ile polis, birlikte, karakolun yolunu tuttu. 

Yorumlar (0)