Kırmızı ışıkta 'kar maskeli' dehşet

Kocaeli'ne bağlı Gebze ilçesinde kırmızı ışıkta durmakta olan iki araca ateş edilmesi neticesinde 2 kadın yaşamını yitirdi, yaralanan 1 kişi ise sağlık merkezine kaldırıldı.

YAŞAM 13.02.2022, 18:20
Kırmızı ışıkta 'kar maskeli' dehşet

Beylikbağı Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde kırmızı ışıkta beklemekte olan iki araca, arkalarından gelmekte olan araçtan inen kar maskeli 2 şahıs tarafından ateş edildi.

2 ölü, 1 yaralı

Kurşunların hedefi olan 22 yaşındaki Tuğçe Temiz ve 27 yaşındaki kuzeni Emine Çöp can verdi, yaralı vaziyette aracıyla kaçmaya çalışırken yaklaşık olarak 500 metre kadar ileride başka bir araca çarparak duran diğer aracın sürücüsü 26 yaşındaki Alihan K. ise ambulansla sağlık merkezine kaldırıldı.

Emniyet güçleri, silahlı saldırının akabinde olay mahallinden kaçan zanlıların yakalanması amacıyla geniş kapsamlı çalışma başlattı.

"Çok korktum ve şoka girdim"

Olay mahallinde bulunan bir işletmede görev yapan Yunus Daşdemir, "Bu sabaha karşı dükkanı açmak için geldiğimde 3 araç kırmızı ışıklarda duruyordu. En arkadaki araçtan 2 kişi indi ve bir anda ateş etmeye başladılar. Araçlardan biri kaçmayı başardı, diğer otomobilde bulunanlar ise kaçamadı. Silah seslerini duyunca yanlarına doğru koştum, kadınlar ağır şekilde yaralanmıştı. Ben de çok korktum ve şoka girdim." sözlerini sarf etti. 

Yorumlar (0)