Kırklareli’nde katliam gibi kaza

Kırklareli’nde otomobil ile tırın çarpışması neticesinde 3 kişi can verdi.

YAŞAM 17.02.2022, 18:20 18.02.2022, 17:57
Kırklareli’nde katliam gibi kaza

Korkunç kaza, Vize ilçesine bağlı olan Sergen köyü mevkisinde yaşandı. Edinilen bilgiler doğrultusunda, Mert Kadayıfçı (29) yönetimindeki '39 TM 465' plakalı araba ile B.U. hakimiyetindeki '34 NK 3624' plakalı tır, Sergen köyü civarında çarpıştı. Bölgedeki yurttaşların ihbarda bulunması üzerine olay mahallinde sağlık ekipleri yönlendirildi.

3 ölü

 Kaza bölgesine ulaşan sağlık personelleri, sürücü Kadayıfçı, 26 yaşındaki eşi Melek Kadayıfçı ve 59 yaşındaki Erdoğan Çanakçı'nın olay mahallinde vefat ettiğini tespit etti. Yaşamını yitiren 3 kişinin cesedi, olay yeri inceleme ekiplerinin ilk incelemelerinin akabinde hastane morguna nakledildi.

6 ay evvel evlenmişler

Diğer yandan, sürücü Kadayıfçı ve eşinin, 6 ay evvel dünyaevine girdiği belirtildi.

Vefat edenlerden Çanakçı'nın ilçede Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü, Melek Kadayıfçı'nın ise Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nde sosyolog oldukları bilgisine ulaşıldı. 

Valilikten açıklama

Valilik tarafından kazaya ilişkin olarak gerçekleştirilen açıklamada, “Görevlerine gittikleri esnada geçirdikleri elim bir kaza neticesinde yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ailelerine başsağlığı temenni ediyoruz." denildi. 

Kazaya ilişkin olarak başlatılan tahkikat devam ediyor.

Yorumlar (0)