"Kırılacak" yazılı paketi yuvarlayıp fırlattı!

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir kargocunun, "Kırılacak" yazılı koliyi önce yuvarladığı, daha sonra fırlattığı görüldü.

YAŞAM 24.11.2020, 13:10 24.11.2020, 13:15
"Kırılacak" yazılı paketi yuvarlayıp fırlattı!

Olay, İstanbul'un Esenyurt ilçesinde meydana geldi.

Yazar Gökçe İspi Turan tarafından sipariş edilen seramik ve çinileri, geçtiğimiz gün saat 22.00 sıralarında Ardıçlı Mahallesi'nde bulunan siteye getiren bir kargo görevlisinin yaptıkları şaşkınlığa uğrattı. 

Önce yuvarladı, sonra sürükleyerek fırlattı

Kargo görevlisinin, "Kırılacak" yazılı koliyi önce merdivenlerden aşağı yuvarladığı görüldü. Koliyi bir süre yerde sürükleyen kargo görevlisinin, daha sonra da söz konusu koliyi fırlattığı fark edildi. Gökçe İspi Turan, güvenlik kamerasından telefonuna ulaşan görüntüleri eşiyle beraber seyretti. 

Tartışma çıktı

Çiftin, site güvenliğine haber verdiği ve kargocuların eve gelmesini talep ettiği öğrenildi. Bunun üzerine kargo görevlileri ile çift arasında tartışma çıktı. 

Vurulmakla tehdit edildiler

Yaşanan tartışma da güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Ortaya çıkan görüntülerde, kargo görevlisinin koliyi önce yuvarladığı, sonra da fırlattığı fark edildi. Daha sonra kargo görevlisinin, tartışma esnasında "Seni vururum." şeklinde tehditler savurduğu tespit edildi.

Sosyal medyadan tepki gösterdi

Gökçe İspi Turan, yaşanan tartışmanın ardından çocuklarının paniğe kapıldığına dikkat çekerek, kargo görevlilerini şikâyet ettiklerini belirtti. Kargo şirketine tepki gösteren Gökçe İspi Turan, gece saatlerinde çocuklarının önünde kargo görevlileri tarafından vurulmakla tehdit edildiklerini, çinilerinin bulunduğu "Kırılacak" yazılı kolinin bu şekilde geldiğini ifade etti.

Yorumlar (0)