Kırıkkale’de karantinada olması gereken 2 kişi denetimlerde yakalandı

Anadolu kavşağı Kırıkkale’de denetimler devam ediyor. Gece boyunca yapılan denetimlerde karantinada olması gereken 2 kişi seyahat ederken yakalandı. Filyasyon ekipleri ise pozitif vakalara toplamda 8 bin 100 liralık ceza kesti. 

YAŞAM 16.09.2021, 08:02 16.09.2021, 17:55
Kırıkkale’de karantinada olması gereken 2 kişi denetimlerde yakalandı

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen denetimler aralıksız devam ediyor. Şehirler arası otobüsler, şehir içi toplu taşıma araçları ve şahsi otomobiller üzerinde sık sık yapılan “Anadolu kavşağı Kırıkkale” denetimleri, son günlerde sıklaştırılmış durumda. 



Pozitif olduğu halde partiye katıldı 

HES kodu ve GBT denetimleri sırasında K.T. isimli bir kişi, seyahat ederken yakalandı. Karantinasının 00.00’da biteceğini belirten kişi için filyasyon ekipleri denetim noktasına çağırıldı. Ekipler, pozitif kişiye 4 bin 50 TL idari para cezası yazdı. Hasta, şehirdeki bir yurda yerleştirildi. 



Öte yandan Yahşihan ilçesinin Yenişehir mahallesinde bir apartmanda düzenlenen partiden bir kişi, polise “pozitif kişi” ihbarında bulundu. 21 yaşındaki B.T. isimli genç kadın için partiye gelen polis ve filyasyon ekipleri, B.T.’yi hem karantinaya aldı hem de 4 bin 50 TL idari para cezası uyguladı. 

Yorumlar (0)