Kırıkkale'de Korkutucu Kaza

Kırıkkale'nin Fabrikalar Mahallesinde akşam saatlerinde korkutucu bir trafik kazası gerçekleşti. Genç sürücü aracıyla bir apartmana çarptı. Araçta sıkışan sürücü hastaneye kaldırıldı.

YAŞAM 16.03.2021, 13:29 16.03.2021, 17:11
Kırıkkale'de Korkutucu Kaza

Dün akşam saatlerinde Kırıkkale'deki en büyük mahallelerden biri olan Fabrikalar Mahallesinin Ulubatlı Hasan Caddesinde trafik kazası meydana geldi.

26 yaşındaki genç sürücü Halil T. kullanmakta olduğu 26 VF 823 plakalı otomobiliyle 3 katlı bir apartmanın duvarına çarptı.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden ve ancak çarparak durabilen sürücü, apartmanda yaşayanları ve çevre sakinlerini şoka uğrattı.

Çarpmanın şiddetiyle birlikte apartmanın bitişiğinde bulunan kömürlük yıkıldı. Büyük gürültü üzerine mahalleli sokağa çıktı.

Genç sürücü araçta sıkıştı

26 yaşındaki Halil T. kazanın ardından aracında sıkıştı.

Olayı gören mahalleli anında polis ekipleriyle itfaiye ve acil servise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve itfaiye çalışanları ortak çalışma ile genç adamı otomobilin içerisinden çıkardı. Dakikalar süren çalışma sonucunda ilk müdahale sağlık ekiplerince olay yerinde yapıldı.

En yakın hastaneye kaldırılan Halil T. isimli gencin sağlık durumunun iyi olduğu gelen bilgiler arasında.

"Deprem oldu zannettim"

Otomobilin çarptığı apartmanda yaşayan Ramazan K. ise "Ben emekli adamım, evde yatıyordum. Nasıl olduğunu hiç anlamadım. Öyle sarsıcıydı ki deprem oldu zannettim. Bir baktım araba burada. Sanıyorum ki karşıdan geldi çünkü yerde izler vardı. Araç komple girseydi adam kesin ölürdü." ifadelerini kullandı.

Otomobil olay yerinden çekilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)