Kıraathanede hem çay içiyorlar hem de şaka kurbanı oluyorlar

Bu kıraathaneye gelen müşteriler, işletme sahibi Ferudun Türkmen’in yaptığı şakalarla hem bocalıyor hem de eğlenceli dakikalar yaşıyor.

YAŞAM 11.11.2019, 20:25 11.11.2019, 20:22
Kıraathanede hem çay içiyorlar hem de şaka kurbanı oluyorlar

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir kıraathane işletmecisi olan Ferudun Türkmen, 56, kıraathaneye ilk defa uğrayan müşterilerine, tencereye yakın boyuttaki bardaklarıyla içeceklerini sunuyor. Zaten bu duruma şaşıran müşteriler, üstüne çaydanlık şakası yapılınca kısa süreli bir bocalama yaşıyor. 

İlk kez bu şakayı bir akrabama yaptım ama o çok sinirlendi

45 yıldır İnegöl’ün Tahtaköprü Mahallesi’nde kıraathane sahibi olan Türkmen, kıraathanenin babasından kaldığını söyleyerek şunları ekledi: 

"Müşterilerimize özellikle de ilk defa gelenlere şakalar hazırlıyoruz. Onlar da daha sonra buraya arkadaşlarını getiriyor. Onları, yaptığımız şakalarımızla eğlendiriyoruz. Şakay yapmaya, içi çayla doluymuş gibi görünen bir şaka bardağı alarak başladım. Bu bardakları önlerine koydum, içmeye çalıştılar. Ama tabii olmadı. Daha sonrasında üstlerine çay döküyormuş gibi yaptım ve oldukça komik oldu. İlk defa bir akrabama yapmıştım bu şakayı ama o çok sinirlenmişti. Bir baktım ki bu şaka baya tuttu ve insanlar güzel tepkiler veriyor. Şaka yaptığımızda da videoya alıp sosyal medyada paylaşıyoruz. Böyle şakalar yapmaya başladığımdan beri kazancımız arttı, vatandaşlar sağ olsunlar büyük ilgi gösteriyor.”

Siyasetçilerden parti başkanlarına herkese şaka yapıyorlar

Yaptığı şakaların ve komikliklerin her yaştan insanı eğlendirdiğini belirten Ferudun Türkmen, kıraathanesine gelen siyasetçilere ve bürokratlara da böyle şakalar yaptığını söyledi. Türkmen, “Kıraathanemize gelen emniyet müdürlerine, belediye başkanlarına ve yardımcılarına ve siyasi parti başkanlarına da şakalarımızdan yaptık. En son şakamızın kurbanı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş oldu.” diye ekledi.

Yorumlar (0)