Kiev'den Kapadokya'ya direkt uçuş müjdesi: 180 kişilik turist grubu Nevşehir'de

Ukrayna’dan direkt uçuşla gelen ve 180 Ukraynalı turisti taşıyan uçak, Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya’ya iniş yaptı.

YAŞAM 25.03.2021, 17:40 26.03.2021, 11:07
Kiev'den Kapadokya'ya direkt uçuş müjdesi: 180 kişilik turist grubu Nevşehir'de

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya, Ukrayna’dan misafirlerini ağırlamaya başladı.

Ukrayna’dan Kapadokya’ya direkt uçuş

Ukrayna’dan kalkan ve 180 kişilik bir turist grubunu taşıyan uçak, direkt uçuşla Nevşehir Kapadokya Havaalanına iniş yaptı. Ukrayna’nın başkenti Kiev’den kalkış yapan uçağın iniş yapmasının ardından yolcuların, havaalanındaki personel tarafından ateş ölçümü yapıldı. Görevli personelin hediye paketi ve karanfil hediye ettiği Ukraynalı turistler, pasaport kontrolünden sonra tatil yapacakları tesislerin araçlarıyla havalimanından ayrıldı.

Bölge turizmiyle ilgili konuşan turist rehberi ve turizm acentesi sahibi Muzaffer Büyükbaş, her hafta perşembe günü ve cuma günü Kiev’den yapılacak direkt uçuşların, nisan ayından sonra farklı şehirlerden seferlerle devam edeceğini açıkladı. Gün geçtikçe Nevşehir’e, Kapadokya’ya tatil için Ukrayna’dan gelen turist sayısının arttığını belirten Muzaffer Büyükbaş, şu ana kadar çok yoğun talebin olduğunu ve önümüzdeki günlerde de Ukrayna’dan gelecek 4 uçağın dolduğunu ifade etti.

“Kapadokya harika bir yer”

Nevşehir’e gelen Ukraynalı turistlerden Rianska Yana, Kiev’den Kapadokya’ya direkt uçuşların başlamış olmasının çok iyi bir haber olduğunu belirtirken, Kapadokya’nın ne kadar güzel ve harika bir yer olduğunu görmek istediklerini kaydetti. Bir başka turist Natalia Galycka ise Kapadokya’da elinden geldiğince çok sayıda fotoğraf çekmek istediğini söyledi ve sözlerini, "Kapadokya'ya uzun zamandır gelmeyi düşünüyorduk. Kiev’den direkt uçuşların başladığını görünce çok sevindik ve heyecanlandık. Kapadokya bölgesinin tüm güzelliklerini görmek istiyoruz." şeklinde tamamladı.

Yorumlar (0)