Kendilerini Survivor'da sandılar! Demirlerden emekleyerek geçtiler

İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda yer alan bir demirden emekleyerek karşıya geçen ve kendilerini Survivor yarışmasında zannettikleri anlaşılan vatandaşlar şaşkınlığa uğrattı. 

YAŞAM 27.11.2020, 15:50 28.11.2020, 12:46
Kendilerini Survivor'da sandılar! Demirlerden emekleyerek geçtiler

Olay, İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda meydana geldi.

Vatandaşların Ayamama Deresi'nin üzerinde yer alan bir demirden emekle emekleye karşıya geçtikleri fark edildi. Kendilerini Survivor yarışmasında sandıkları anlaşılan vatandaşlara ilişkin görüntüler, sosyal medya platformlarında hızlı bir şekilde yayıldı.

Söz konusu görüntülerin yayılması üzerine demirlerin dikenli teller ile örüldüğü görüldü. 

Görüntülerde, Basın Ekspres Yolu'ndan Bağcılar ilçesine bağlı Mahmutbey Mahallesi'ne iş çıkış saatlerinde geçmek isteyen vatandaşların bulunduğu anlaşılıyor. Bunun üzerine söz konusu vatandaşların Ayamama Deresi'nin üzerinde yer alan demiri kullanarak karşıya geçtikleri fark ediliyor. Üst geçidin uzak olduğunu söyleyen vatandaşların, elektrik kablolarının geçişi için kullanılan ve yaklaşık 5 metrelik bir yüksekliğe sahip olan demirden emekleyerek geçtikleri görülüyor. 

Sosyal medya platformlarında gündem olan görüntüler sert tepki çekti. Boğaziçi Elektrik Dağıtım (BEDAŞ) ekipleri tarafından söz konusu demirlerin üzerinin dikenli teller ile örüldüğü dikkat çekti.

Yorumlar (0)