Kediler, kahramanca davranışlarıyla insanları şaşırttı!

Bu kediler, türlerine iyi değil, mükemmel bir ün kazandırmak için buradalar. Tabii ki, kendi kedinizle ilgili beklentilerinizi çok fazla yükseltmeyin ama bazıları gerçekten birer kahraman.

YAŞAM 07.11.2019, 12:00 11.11.2019, 11:40
Kediler, kahramanca davranışlarıyla insanları şaşırttı!

Tüylü ve sevimli olmasına rağmen, kedi türü evcil hayvan familyalarının geri kalanı arasında en iyi şöhrete sahip olmayabilir. Bazı insanlar (hevesli kedi severler bile) kedileri bencil, kalpsiz ve soğuk hayvanlar olarak tanımlayabilir. Ama derlediğimiz bu video listesinde kedilerin ne kadar korumacı ve saık olduğunu bir kere daha gördük.

1.Kedi, bebeğin çığlık attığını ve annenin onu incittiğini düşündü. Olanlarla ilgili açık bir yanlış anlaşılma var, ama biz hala o kedinin küçük çocuğu nasıl kurtardığını görünce mutluyoruz, hiçbir şeyden olmasa bile.

2.Bu videodan sonra köpekler mi yoksa kediler mi daha sadık sorusunun cevabı değişecektir. İlk önce çocuğu köpek saldırısından kurtaran kedi, çocuğa son bir bakış atıyor ve çocuğun anne desteğiyle (nispeten) iyi olduğunu değerlendirdikten sonra, köpeği kovalamaya devam ediyor.

3.Masha isimli uzun saçlı bir kedi, terkedilmiş bir bebeği sıfırın altındaki soğuktan  kurtardıktan günler sonra, Rus şehri Obninsk'te bir mahalle kahramanı olarak anılmaya başlandı.

4.Çoğu insan kedilerin umursamadığını varsayar, ancak bu video, bir kedi sizi gerçekten sevdiğinde sizi kurtarmak için her şeyi yapacağını gösterir. Birçoğunuz, ölürsem, kedilerimin ne yapar diye merak ediyorsunuzdur. Bunu videoya alan bir adam işte cevabı böyle veriyor. 

5.Sally adındaki cesur bir kedi, sahibini yanan evinden kurtardıktan sonra kahraman olarak görülmeye başlandı. Sally, sahibi kırk dokuz yaşındaki Craig Jeeves'i Avustralya'daki evindeki bir yangından kurtardı. Çabuk düşünen kedi, Craig’i çok geç olmadan uyandırmayı başardı. İtfaiye, canlı çıktığı için şanslı olduğunu söyledi.

6.Çıkmak için mücadele eden köpek, kahraman yavru kedi tarafından kurtarılıyor. Kedi köpeğe yardım ediyor ama oradaki insan video çekiyor. Kuşkusuz, bu  insanlar hakkında yeterince şey anlatıyor.


7.O, küçük bir turuncu gövdeye sarılmış bir mucize ve kahraman. Lawson adlı kadın hayatını Tony adlı küçük kediye borçlu. Köpeğiyle yatağında uyuduğunu ve garip bir şekilde kedinin miyavladığını duyduğunu söylüyor. Sonunda uyandığında, evinin alevler içinde kaldığını söylüyor. Lawson, Tony'yi geride bırakmak zorunda kaldı ama ne mutlu ki Tony, itfaiye tarafından kurtarıldı.

8.İki aç ve korkunç  timsah Bayou bataklığından çıktığında, kedi Mugsy, bir çocuğu öğle yemeği olmaktan kurtarmak için eyleme geçiyor.

Yorumlar (1)
Yildiz 4 yıl önce
ya timsah kediye saldırsa insanlar buna izin vermemeli