Kazayı seyrederken kazaya karıştılar

Kocaeli’de meydana gelen trafik kazasını izlemek isteyen araç sürücüleri yavaşlayınca bir kazası daha yaşandı.

YAŞAM 27.03.2021, 17:31 28.03.2021, 11:17
Kazayı seyrederken kazaya karıştılar

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde üç araç trafik kazasına karıştı. Kazada 3 vatandaş yaralandı. Meydana gelen kazayı izlemek isteyen ve diğer şeritten gelen sürücüler yavaşlayınca olay yerinde bir kaza daha meydana geldi.

İlk kazada 3 kişi yaralandı

İzmit D-100 Karayolu Serdar Mahallesi bölgesinde meydana gelen kazada Ankara istikametine seyreden Huzeyfe Ü. İdaresindeki 41 HU 214 plakalı araç, önündeki aracın ani fren yapması nedeniyle hızını düşürmek zorunda kaldı. Ancak daha sonra hızını düşüren otomobile, arkadan gelen Orhan E. İdaresindeki 41 ABJ 937 plakalı araç ile Ahmet Y. İdaresindeki 61 ABG 134 plakalı araç çarptı. Üç aracın birbirine girdiği kazada Orhan E, Nazan E. ve Aygül A. yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İkinci kaza da ise 1 kişi yaralandı

Yaşanan kazayı izlemeye koyulan ve hız limitini düşüren diğer şeritteki sürücülerde bir anda kendilerini kazanın içinde buldu. 

Olayı izlemek için hızını düşüren araçlardan 34GY 8589 plakalı cipe, Şükrü K. yönetimindeki 54 ADL 375 plakalı otomobil çarptı. İkinci kazada yaralanan Fatma İ.G. ise araç içinden çıkartılarak ambulansla hastaneye götürüldü.

Kaza sebebiyle  D-100 Karayolunun her iki şeridinde de trafik yoğunluğu oluştu. 4 kişinin yaralı olarak kurtulduğu iki kazaya ilişkin polis ekipleri inceleme başlattı.

Yorumlar (0)