Kazayı çeken muhabire ilginç tepki kamerada: Seni genelkurmaya şikayet edeceğim

İstanbul Küçükçekmece’de meydana gelen bir trafik kazasını çeken muhabire, sürücünün yakını ilginç bir tepki gösterdi. Muhabire kamerayı kapatmasını söyleyen şahıs, “Ankara’daki üsteğmen kuzenimi çağırayım, seni genelkurmaya şikâyet edeceğim” dedi. O anlar saniye saniye kaydedildi. 

YAŞAM 02.10.2022, 13:08 03.10.2022, 08:21
Kazayı çeken muhabire ilginç tepki kamerada: Seni genelkurmaya şikayet edeceğim

Kaza, dün saat 16.30 sıralarında İstasyon Mahallesi Yarımburgaz Caddesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre seyir halindeyken kontrolden çıkan bir kamyonet, park halinde araca şiddetli şekilde çarptı, ardında da devrildi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araç sürücüsü kazayı yara almadan atlatırken, yol üzerinde trafik yoğunluğu oluştu. 

“Ankara’daki üsteğmen kuzenimi mi çağırayım?”

Kaza sonrası bölgede ilginç olaylar yaşandı. Kaza yapan şahsın akrabaları, olaya ilişkin görüntü çeken bir muhabire saldırdı. Bir kişi, “Çekemezsin” diyerek kamerayı kapatmaya çalışırken, diğer şahıs ise muhabirden kimlik talep etti. Bu sırada kameraya saldıran şahıs, “Ankara’daki üsteğmen kuzenimi mi çağırayım, seni genelkurmaya şikâyet edeceğim" diyerek muhabire tepki gösterdi. Polis ekiplerinin bölgeye gelmesi ile sürücünün yakınları muhabirin çevresinden uzaklaştırıldı. İlginç anlar, kameralara saniye saniye yansıdı. 



Yorumlar (0)