Kazada yaralanan kadına yardım etmek isterken öğrendiği karşısında şok yaşadı 

Balıkesir’de motosikletin bir yayaya çarptığını gören adam, 112 Acil Servisi arayarak kazayı haber verdi. Yaralanan kadına yardım etmek için olay yerine giden adam, yerde yatan kişinin eşi olduğunu öğrenince büyük şok yaşadı. 

YAŞAM 06.09.2021, 13:45 06.09.2021, 17:35
Kazada yaralanan kadına yardım etmek isterken öğrendiği karşısında şok yaşadı 

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde Atatürk Caddesi üzerinde yaşanan olayda öğrenilene göre 48 SH 892 plakalı motosiklet sürücüsü S.Ü., bir balıkçıdan alışveriş yapıp yolun karşısına geçmek isteyen Deniz Sural isimli kadına çarptı. Sural’a çarptıktan sonra savrulan motosiklet sürücüsü S.Ü., yolun karşı tarafındaki bir araca çarparak durabildi. 



Uzaktan görüp 112’yi aradı, yaklaşınca eşini tanıdı 

Bir çocuk annesi Deniz Sural ağır yaralanırken motosiklet sürücüsü hafif yaralandı. Olay yerine birkaç metre uzakta olan Ali Sural ise 112’yi arayıp yardım istedi. Ardından yerde yaralı halde yatan kadına yardım için olay yerine yaklaşan Ali Sural, yerdeki kişinin eşi olduğu öğrendi. Şok geçiren adam, çevredekiler tarafından sakinleştirildi.  



Vatandaşlar, ambulans sürücüsüne tepkiliydi 

Olay yerine çağırılan ambulansın Gömeç ilçesinden gelmesi sebebiyle yaralılar, gecikmeli olarak hastaneye kaldırıldı. Bu durum karşısında vatandaşlar, ambulans şoförü ve 112 çalışanlarına tepki gösterdi.  

Yorumlar (0)