Kazada yaralanan astsubay kurtarılamadı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde, 2 otomobilin çarpışması sonucunda yaralanarak hastaneye götürülen astsubay, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

YAŞAM 04.07.2022, 09:43 04.07.2022, 15:51
Kazada yaralanan astsubay kurtarılamadı

Kaza, Kocaeli’nin Darıca ilçesi Piri Reis Mahallesi Yelkenkaya Caddesinde dün meydana geldi. 

Sıkıştığı araçtan güçlükle çıkarıldı

İddiaya göre, Oğuzhan Atalay yönetimindeki otomobil ile Murat B. idaresindeki otomobil çarpıştı. Kazanın şiddeti ile aracın içerisine sıkışan sürücü Oğuzhan Atalay yaralandı. 

Kazayı fark edenler, hemen durumu 112 acil Çağrı Merkezi’ne ihbar etti. İhbar sonrası adrese polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa süre içinde adrese gelen itfaiye ekipleri, araçta sıkışan sürücüyü kurtarabilmek amacıyla çalışma başlattı. Ekiplerin çalışmalarından sonra mahsur kaldığı araçtan kurtarılan yaralı Atalay, sağlık ekiplerine götürüldü. İlk müdahalesi olay yerinde gerçekleştirilen Oğuzhan Atalay, ardından ambulansa sedye ile alınarak tedavi edilmek amacıyla Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi.

Hastanede yaşamını yitirdi

Ağır yaralı olarak hastaneye götürülen Atalay, buradaki müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Astsubay olarak görev aldığı öğrenilen Atalay’ın cenazesi, Yozgat’ın Çayıralan ilçesine gönderildi. 

Yorumlar (0)