Kaza yapınca aracındaki yaralı kadını bırakıp kaçtı

İzmir’de aracın kontrolünü kaybeden sürücü, bir binanın bahçesinde park halinde bulunan bir araca çarptı. Kaza sonrası sürücü, aracındaki yaralı kadını bırakıp olay yerinden kaçtı.

YAŞAM 19.03.2021, 13:57 19.03.2021, 18:01
Kaza yapınca aracındaki yaralı kadını bırakıp kaçtı

İzmir’in Konak ilçesinde meydana gelen olayda Murat K., aracıyla kontrolden çıkarak, bir binanın bahçesinde park halindeki araca çarptı.

Yaralı kadın hastaneye kaldırıldı 

Kaza sonucu aracın içindeki yolcu Didem S. yaralandı. Araç sürücüsü Murat K., yaralanan kadını olay yerinde bırakarak kaçmaya çalıştı. Olayı duyan binadakiler ve çevredeki vatandaşlar, hemen durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.İtfaiye ekiplerinin de olay yerine geldiği olayda aracın içine sıkışan Didem S., sıkıştığı yerden kurtarılarak sağlık ekipleriyle beraber hastaneye götürüldü. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan kadının kolunda kırık olduğu belirtildi.

“Ben müdahale ederken, sürücü kaçtı”

Kazanın görgü tanıklarından biri olan 35 yaşındaki Serpil Karataş, kaza sonrası sürücünün, yaralı kadının yanına geldiğini, kadına bir şeyler söylediğini aktardı. Ardından kadını sakinleştirmeye çalıştığını söyleyen Karataş, yaralı kadının durmadan bağırdığını, bir süre sonra araç sürücüsünün de bayıldığını söyledi. Ardından kendisi kadına müdahale ettiği sırada araç sürücüsünün olay yerinden kaçtığını belirtti.

Polis ekiplerinin incelemelerinde kazaya neden olan aracın içinde içki şişeleri tespit edilirken olay yerinden kaçan sürücü Murat K’yi yakalama çalışmalarının devam ettiği açıklandı

Yorumlar (0)