Kaza yapan kurye, canından çok siparişi düşündü

Muğla’da kaza yapan motorlu bir kurye, elindeki siparişin müşteriye geç kalmaması için kardeşini arayarak yardım istedi.

YAŞAM 12.04.2021, 12:52 12.04.2021, 17:58
Kaza yapan kurye, canından çok siparişi düşündü

Muğla'ya bağlı Menteşe ilçesinde sipariş taşıdığı motorun direksiyon hakimiyetini kaybedince kaza yapan kurye, kendisi gibi kuryecilik yapan kardeşini arayarak siparişi yetiştirmesini söyledi.

Kendisi kaza yaptı, siparişi kardeşi götürdü

Menteşe İlçesi Muslihittin Mahallesindeki Mehmet Polatoğlu Caddesinde sipariş yetiştirmek üzere seyir halinde olduğu sırada dengesini kaybederek kaza yapan motorlu kurye K.D. yaralanmasına rağmen müşteriyi düşünerek kendisi gibi kuryecilik yapan kardeşini arayarak siparişi teslim etmesini istedi.

Kardeşinin kaza yaptığını öğrenen kardeş ise hemen olay yerine gelip motosikleti alarak siparişi söylenen adrese götürdü. Kazanın ardından olay mahalline sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken yapılan ilk incelemede çiğköfte dükkânında çalıştığı öğrenilen K.D’nin yaralandığı belirlendi. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri ise yerde yatan yaralının dışında motosiklet göremeyince şaşkınlığa uğradı. Daha sonra ise yaptığı kaza sonucu yaralanan kurye, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yorumlar (0)