Kayseri’de 3 tonluk dev operasyon

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Pınarbaşı ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 3 ton 450 kilogram kaçak tütün ele geçirildiğini duyurdu.

YAŞAM 10.03.2022, 17:08 11.03.2022, 10:31
Kayseri’de 3 tonluk dev operasyon

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin başarısını bugün yerel basın organları duyurdu. Edinilen bilgiye göre Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, il jandarma ekipleri tarafından operasyon gerçekleştirildi. Pınarbaşı ilçesinde ihbar üzerine bir aracı durduran ve ayrıntılı arama gerçekleştiren jandarma ekipleri, 3 ton 450 kilogram ağırlığında kaçak tütün ele geçirdi.



Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı

Kayseri il Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgenin güvenliği ve huzurunun sağlanması kapsamında gerçekleştirdiği operasyonda kaçakçılıkla ilgili olarak bir kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken ilgili kişilerin teknik ve fiziki olarak takip edildiği belirtildi. Vatandaşların yardımıyla kent genelinde sükunetli yaşamın var olabileceğini ifade eden yetkililer, suç teşkil edecek durumlara karşı ücretsiz ihbar hatlarının da numaralarını paylaştı.

Yorumlar (0)