Kayseri'de vahşet: Kayıp olarak aranan çifti tandıra gömmüşler

Kayseri'de bir süredir kayıp olarak aranan çiftin öldürülüp evlerinin bahçesindeki tandıra gömüldüğü ortaya çıktı. Emniyet güçleri tarafından, üstlerine beton dökülen tandırdan çıkarılan çiftin naaaşı morga kaldırıldı.

YAŞAM 10.06.2021, 00:08 10.06.2021, 16:18
Kayseri'de vahşet: Kayıp olarak aranan çifti tandıra gömmüşler

Aktarılan bilgiye göre, Kayseri’de geçtiğimiz 19 Mayıs tarihinden beri kayıp olarak aranan Mehmet-Firdevs Turhan çiftini bulmak için Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı güvenlik güçleri harekete geçti. 

Araştırmalar çiftin evini işaret etti

Emniyet güçleri tarafından gerçekleştirilen araştırmalar neticesinde öldürülüp gömüldükleri ihtimali üzerinde yoğunlaşan cinayet dedektifleri, çiftin Kocasinan ilçesine bağlı olan Emmiler Mahallesi üzerindeki evlerinde arama yaptı. 

Cansız bedenlerine ulaşıldı

Çiftin evinin bahçesinde bulunan tandırın olduğu alanda arama gerçekleştiren ekipler, söz konusu alanı kazdı. Yapılan çalışma neticesinde Mehmet-Firdevs Turhan çiftçinin cansız bedenlerine ulaşıldı.

Çok sayıda kişi gözaltına alındı

Ayrıca, çifte cinayet ile ilgili olarak Mehmet Turhan’ın kardeşi, yeğenleri ve yengesinin de aralarında olduğu çok sayıda kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Yorumlar (0)