Kayseri'de miras katliamı

Kayseri'ye bağlı Tomarza ilçesinde akrabaların arazi kavgasında 3 kardeş yaşamını yitirirken, 2'si ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

YAŞAM 24.10.2021, 19:52
Kayseri'de miras katliamı

Aktarılan bilgiler doğrultusunda, korkunç olay, ilçeye bağlı olan İmamkulu Mahallesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre, arazi anlaşmazlığı sebebiyle aralarında husumet bulunan akrabalar tartışmaya başladı. E.G., yanında getirdiği silahla dayısının çocukları Efendi G., Bayram G., Selim G. ve anneleri Elif G.'yi kurşun yağmuruna tuttu. 

3 ölü, 4 yaralı

Olayın akabinde çok sayıda sağlık ve güvenlik ekibi olay mahalline yönlendirildi. Sağlık personellerince gerçekleştirilen kontrolde Bayram G. ve Selim G.'nin can verdiği tespit edilirken, ambulansla hastaneye kaldırılan Efendi G. de gerçekleştirilen tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak vefat etti. Anne Elif G. de dahil olmak üzere yaralanan 4 şahsın tedavi altına alındığı belirtildi.

Gözaltına alındı

Olayın akabinde kolluk güçleri mahallede geniş güvenlik tedbiri alırken, yaşamını yitiren kardeşlerin cesetleri ise gerçekleştirilen ilk incelemelerin akabinde hastane morguna nakledildi. Şüpheli şahıs E.G., güvenlik güçlerince gözaltına alındı.

Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.



















Yorumlar (0)