Kayseri'de korkunç kaza: Aynı aileden 4 kişi can verdi

Kayseri'ye bağlı Pınarbaşı ilçesinde aracın kontrolden çıkarak sulama kanalına devrilmesi neticesinde aynı aileden 4 kişi yaşamını yitirdi.

YAŞAM 10.04.2021, 21:45 11.04.2021, 15:13
Kayseri'de korkunç kaza: Aynı aileden 4 kişi can verdi

Aktarılan bilgiye göre, Kayseri-Pınarbaşı yolu Pazarören Mahallesi yakınlarında yaşanan trafik kazasında Hüseyin Şahan (36) hakimiyetindeki '27 SP 695' plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi neticesinde yoldan çıkarak sulama kanalına devrildi. İhbar üzerine olay mahalline çok sayıda ambulans, güvenlik ve itfaiye ekibi sevk edildi. 

Aynı aileden 4 kişi can verdi

Gerçekleştirilen ilk incelemede otomobil içerisinde aynı aileden olan araç sürücüsü ile Mehmet Efe Şahan (2), Damla Şahan (24) ve Semra Şahan (32) feci şekilde can verdikleri tespit edildi. Yaşamını yitiren 4 kişinin cenazesi, yapılan ilk incelemenin akabinde itfaiye personelleri tarafından araçtan çıkarılarak hastane morguna nakledildi. Polis ve jandarma ekipleri de olayın vuku bulduğu yerde ve otomobilde inceleme yaptı. Diğer yandan, aracın bagajında bulunan bebek arabası da görenlerin yüreğini burktu.

Feci kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı. 



Yorumlar (0)