Kayıp olarak aranan 3 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde kayıp olarak aranan 3 yaşındaki kız Zümra Nur, asansör boşluğunda ağır yaralı bir halde bulundu. Derhal hastaneye kaldırılan 3 yaşındaki kız çocuğu, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Polis ekipleri, 3 yaşındaki çocuğun asansör boşluğuna nasıl düştüğünü araştırıyor.  

YAŞAM 17.08.2021, 08:26 18.08.2021, 09:22
Kayıp olarak aranan 3 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Olay, dün akşam saat 19.00 sıralarında Beylikdüzü ilçesine bağlı Kavaklı Mahallesi Sütçü İmam sokakta yaşandı. 

Asansör boşluğunda yaralı bulundu

Bilgilere göre, Zümra Nur adlı 3 yaşındaki kız çocuğu akşam saatleri esnasında kayboldu. Çocuğun kaybolduğunu fark eden mahalleli sakinleri çocuğu aramak için çalışma başlattı. 

Mahalleli, kız çocuğunu arama çalışmaları sonucunda, apartmanın asansör boşluğunda küçük çocuğu baygın ve ağır yaralı bir halde buldu. Durum hemen itfaiye ekiplerine ihbar edilince itfaiye ekipleri olay yerine geldi ve asansör boşluğundaki küçük kızı çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. 

Hastanede hayatını kaybetti

Hastaneye götürülen 3 yaşındaki Zümra Nur, buradaki bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Küçük kızın şüpheli ölümüne ilişkin polis ekipleri tarafından geniş çaplı soruşturma başlatılırken, olay yeri inceleme ekipleri de apartman çevresinde ve içinde çeşitli incelemelerde bulundu. 

Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Yorumlar (0)